Τροχαίο Κρήτη: Συγκλονισμένη η μητέρα της αδικοχαμένης 22χρονης - Υποβασταζόμενη από τον αρραβωνιαστικό του κοριτσιού

Θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τροχαίο Κρήτη: Συγκλονισμένη η μητέρα της αδικοχαμένης 22χρονης - Υποβασταζόμενη από τον αρραβωνιαστικό του κοριτσιού

Ανείπωτο θρήνο βιώνει η οικογένεια της 22χρονης Πέννυς από την Κρήτη, με την κοπέλα να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο, που συνέβη σε επαρχιακό δρόμο του νησιού, όσο εκείνη ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο, που οδηγούσε φίλη της.

Μέσα από δηλώσεις της μητέρας της αθλήτριας και προπονήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης γίνεται γνωστό, πως το σημείο, που έφυγε το κορίτσι δεν ήταν επικίνδυνο κάτι, που σοκάρει ακόμα περισσότερο το περιβάλλον της.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της αδικοχαμένης κοπέλας από την Κρήτη

Η κηδεία έγινε τη Δευτέρα 27/3 (δείτε εδώ πως τελέστηκε το τελευταίο αντίο) και μάλιστα τα νέα πλάνα, που εξασφάλισε το T-live αποτυπώνουν την κίνηση και συμπόνοια του συντρόφου της 22χρονης προς τη μητέρας της, ο οποίος ήταν και αρραβωνιαστικός της.

Οι δηλώσεις της μητέρας της άτυχης κοπέλας

Η οικογένεια της κοπέλας παραμένει συγκλονισμένη με το τροχαίο και το θάνατο της 22χρονης κοπέλας με τη μητέρα της να κάνει σπαρακτικές δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Mega:

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια και ήτανε μέσα στη ζωντάνια και έφυγε άδικα. Δεν έπρεπε να φύγε, δεν ήτανε σημείο αυτό για φύγει κάποιος. Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέραν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο», είπε η μητέρα της 22χρονης.