Άλλος άνθρωπος - Το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τα καλλιστεία του 2011 που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αυτοτρολάρει την συμμετοχή της στο Miss Universe 2011

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή και την δουλειά της, ειδικά αυτό το διάστημα, που συμμετέχει ως κριτής στο My Style Rocks (δείτε εδώ μάλιστα τι απόφασισε ο ΣΚΑΙ για το ριάλιτι μόδας).

Η παρουσιάστρια μάλιστα πολλές φορές δείχνει πόσο χιούμορ έχει και πόσο ακομπλεξάριστη είναι και αυτό το επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα φαίνεται πως ήθελε να τρολάρει τη συμμετοχή της στο Miss Universe του 2011 με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από εκείνη την περίοδο. Τότε, μάλιστα, το όμορφο μοντέλο ήταν μόλις 23 ετών.

Με αφορμή λοιπόν, αυτό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια αναπαράσταση της παρουσίασής της αλλάζοντας φυσικά τον αριθμό της ηλικίας της αφού σήμερα είναι 35!

Το χιουμοριστικό βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την συμμετοχή της στο Miss Universe του 2011

Λίγα λόγια για την επαγγελματική ζωή της και το μόντελινγκ

Μετά το σχολείο, η Ηλιάνα σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling, έχοντας ως μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου. Το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Εκτός Ελλάδας, έχει ζήσει και δουλέψει ως μοντέλο σε μέρη όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Παρίσι, Μιλάνο, Αμβούργο, Φραγκφούρτη, Κοπεγχάγη, Ελβετία, Βραζιλία, Λονδίνο, Μεξικό, Σουηδία, Φινλανδία, Αυστρία ενώ έχει συμμετάσχει σε ξένες καμπάνιες όπως της λιβανέζικης εταιρίας ενδυμάτων AliYounes, του αρώματος Gabriella Sabatini, την διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Επίσης συνεργαστεί μεταξύ άλλων με Cavalli και Armani. Ακόμη έχει περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και έχει κάνει εξώφυλλα όπως Vogue, Harper's Βazaar κ.α.