«Κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα! Οπότε...» - Τα "καρφιά" του Άγγελου Μπράτη για το GNTM

«Μετα είδα ότι δεν πρόκειται και λέω, "τι αγχώνεσαι; Δε θα βρούμε top model εδώ μέσα”»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα! Οπότε...» - Τα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 28/3 ο Άγγελος Μπράτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα

Μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα νούμερα στα ρούχα που σχεδιάζει, ενώ τόνισε πως όσο περισσότερο γυμνάζεις το σώμα σου, τόσο καλύτερα θα πέφτουν τα ρούχα πάνω τους. Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την εμπειρία του από το GNTM -στο οποίο όπως έχει τονίσει δεν θα ξανά πήγαινε- εξηγώντας τον λόγο που σταμάτησε να είναι το ίδιο αυστηρός στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για το GNTM

«Η μόδα είναι μία, η αλήθεια όμως είναι ότι όλα τα σώματα είναι διαφορετικά. Δεν έχω δει ποτέ δύο ίδια σώματα σε δύο μοντέλα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό σώμα, οπότε απλά πρέπει να το αποδεχτείς όπως είναι. Εμένα τα περισσότερα μου ρούχα δεν έχουν νούμερα οπότε παίρνουν το σχήμα του σώματός σου. Πρέπει να προσέχεις το σώμα σου, όσο πιο ωραίο σώμα έχεις, τόσο πιο ωραία θα πέφτουν και τα ρούχα πάνω σου.

Είναι πολύ απλό, ο κορσές είναι το ίδιο σου το σώμα. Εγώ ράβω τα ρούχα πάνω στις πελάτισσές μου. Έχω πει πολλές φορές όχι σε πελάτισσές μου που δεν μου άρεσε πάνω τους το ρούχο. Πάντα το κάνω αλλά πάντα έχω και άλλη επιλογή! Αλλιώς θα φτιάξω κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

«Καλά δεν τα πήγα στο GNTM; Από αυτά που μου λέει ο κόσμος έξω, πρέπει να τα πήγαινα πολύ καλά. Την πρώτη χρονιά ήμουν αυστηρός, αλλά καλά έκανα. Μετά κατάλαβα ότι δε θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά πήγα και είπα να είμαι αυστηρός μπας και έρθει καμία σοβαρή.

Μετα είδα ότι δεν πρόκειται και λέω, "τι αγχώνεσαι; Δε θα βρούμε top model εδώ μέσα”. Μου είπαν ότι θα γίνεται χαμός αλλά μετά είδα ότι τζαμπα ταλαιπωρούμαι. Από ένα σημείο και μετά το παίρνεις απόφαση βρε παιδί μου, λες εντάξει, δε θα έρθει η Ζιζέλ και σήμερα! Διασκέδασα, όμως, μου άρεσε», ανέφερε επίσης ο Άγγελος Μπράτης.