«Δεν θα ξανά πήγαινα στο GNTM! Πάμε για καινούργια πράγματα»

"Έριξε" μαύρη πέτρα πίσω του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα ξανά πήγαινα στο GNTM! Πάμε για καινούργια πράγματα»

Στο AXDW βρέθηκε την Τρίτη 15/11 ένας πρώην κριτής του GNTM προκειμένου να παρακολουθήσει το fashion show της καταξιωμένης σχεδιάστριας μόδας Ορσαλίας Παρθένη.

Εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και ο Άρτ Αντιμιάν και μίλησε φυσικά για το ριάλιτι μόδας (δείτε εδώ όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο) ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία του στο J2US.

Ο λόγος φυσικά για τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος στις απόψεις και τα λεγόμενά του.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για το GNTM

«Η εμπειρία μου στο J2US ήταν πάρα πολύ ωραία και ευχάριστη. Τι να μετανιώσω που πέρασα ωραία; Το τραγούδι δεν μου πήγε καλά γιατί δεν είμαι τραγουδιστής. Με τη Σαμπρίνα κρατάμε φιλικές σχέσεις. Δεν είμαι τηλεθεατής κανενός. Δεν έχω τηλεόραση. Ό,τι με ενδιαφέρει τα παρακολουθώ στο Internet. Δεν θα έκανα ξανά το GNTM», ανέφερε ο Άγγελος Μπράτης στο «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι περνούσε κατάθλιψη στον 1ο κύκλο

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11 ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον κράτησαν μακριά από τον φετινό κύκλο του GNTM, την κατάθλιψη που πέρασε την πρώτη σεζόν του ριάλιτι αλλά και το μπούλινγκ που υποστηρίζει πως βίωσε εκεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Κατ’ αρχάς άλλαξε όλη η επιτροπή, επομένως άλλαξα κι εγώ. Όμως, εγώ ήδη από την τέταρτη σεζόν έλεγα ότι δε θέλω να συνεχίσω. Είχα βαρεθεί το ίδιο project».

Για τη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή: «Μου άρεσε. Θεωρώ ότι τηλεοπτικά είναι πολύ δυνατό πρόσωπο».

Για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί μπούλινγκ,: «Η Ηλιάνα ήταν εξαιρετική στη δουλειά της, δεν κατάλαβα τίποτα. Το καταλαβαίνω όμως γιατί κι εγώ τον πρώτο χρόνο περνούσα κατάθλιψη, δεν έλεγα σε κανέναν τι μου συμβαίνει».