«Ποιος παίρνει στα σοβαρά τώρα τη ΝΔ; Πάμε παρακάτω» - Νέα πυρά από τον Απόστολο Γκλέτσο λίγο πριν τις εθνικές εκλογές

Με αφορμή το ''γιαούρτωμα'' που ξέσπασε σάλος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια αιχμηρή και δημόσια δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου πριν από λίγες ημέρες έχει δημιουργήσει αντιδράσεις, καθώς ο ηθοποιός έκανε νύξη περί γιαουρτώματος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη που θα επισκεπτόταν τον τόπο του, τη Λαμία.

Πιο αναλυτικά, ένας περιφερειακός σύμβουλος της Λαμίας φρόντισε να ενημερώσει μέσω Facebook για την επικείμενη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και κάτω από αυτό το post έκανε το εν λόγω σχόλιο ο Γκλέτσος, αφού είναι γνωστό, πως δεν ανήκουν σε ίδια κόμματα (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Μητσοτάκη για τις εκλογές).

Στη συνέχεια, ο Γκλέτσος παραχώρησε δηλώσεις σε ραδιοφωνική εκπομπή του LamiaPolis 87,7 και σε ερώτηση για το σχόλιο του με το γιαούρτι έδειξε να μην κάνει πίσω...

Η απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου σχετικά με το γιάουρτωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Τι θέλετε τώρα να σας πω για το γιαούρτι; Ήμουν στο γύρισμα, μου φεραν εκεί τα παιδιά του γυρίσματος ένα γιαούρτι φτιαγμένο με τη φάτσα του Μητσοτάκη και είπα αα τέλειο, τέλειο...Τι παραπάνω θέλετε; Ποιος παίρνει στα σοβαρά τώρα τη ΝΔ; Πάμε παρακάτω», είπε η Απόστολος Γκλέτσος.

Η ανάρτηση από την οποία ξεκίνησαν όλα και το σχόλιο του Γκλέτσου

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία...

Για να δούμε ποιοι

Θα είναι στο θέατρο ;

Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε !

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετα το έγκλημα των Τεμπών !

Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά , υπάρχει το δημαρχείο κλπ !

Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία !

Για να δούμε ...

Για να ξέρουμε ντε !», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Λάμπου.

Το σχόλιο του Απόστολου Γκλέτσου κάτω από την εν λόγω δημοσίευσε ήταν: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;».

Γκλέτσος σχόλιο

Στη συνέχεια η ΝΔ έκανε μια ανακοίνωση

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού.

Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα», αναγράφει η ανάρτηση της ΝΔ.