Απασφάλισε ο Ζαφείρης Μελάς - «Δεν θα άφηνα τα παιδιά μου να ακούσουν τραπ μουσική! Απορώ γιατί δεν τα απαγορεύουν αυτά τα πράγματα»

«Δεν θα έκανα συνεργασία με τράπερ, είμαι κάθετος, όχι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απασφάλισε ο Ζαφείρης Μελάς - «Δεν θα άφηνα τα παιδιά μου να ακούσουν τραπ μουσική! Απορώ γιατί δεν τα απαγορεύουν αυτά τα πράγματα»

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης 28/3 ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής, λίγο καιρό μετά την "κόντρα" του με την Ναταλία Γερμανού, ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, όσο και στην τραπ μουσική, για την οποία δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια.

Οι δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά

«Το σχολείο το άφησα γιατί δεν είχα άλλους πόρους. Δεν υπήρχε παιδική ηλικία για μένα, δεν ήταν παιχνίδια για μένα. Το τραγούδι ήταν όμως πάντα μέσα στο μυαλό μου και στη ψυχή μου και πολλοί έλεγαν αυτός θα γίνει τραγουδιστής. Δέχτηκα μπούλινγκ. Σταν ορφανό και φτωχό παιδί δεν είχα ρούχα να ντυθώ. Κάποια στιγμή για να πάω σε μια δουλειά πήρα δανεικά παπούτσια. Δεν έγινε ποτέ ψώνιο, δεν έθιξα ποτέ κανέναν γιατί και λένε ότι είμαι αγαπητός άνθρωπος.

Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους, για όνομα του Θεού, αλλά δεν μου αρέσει να ακούω βρισιές στα τραγούδια. Δεν θα έκανα συνεργασία με τράπερ, είμαι κάθετος, όχι. Δεν θα το δεχόμουν ούτε θα άφηνα τα παιδιά μου να ακούσουν αυτή τη μουσική. Απορώ γιατί δεν τα απαγορεύουν αυτά τα πράγματα.

Θεωρούσα πάντα ότι το τρένο είναι το πιο ασφαλές, έμπαινα συνέχεια και είπα στην οικογένειά μου ότι μάλλον από τύχη ζω. Είναι τραγικό!», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς.