Η σχέση τους έχει πάει σε άλλο επίπεδο - Μεγάλη επανασύνδεση για Γιώργο Μυρίδη & Σάκη Τανιμανίδη

Ήταν να μη ''σπάσει'' ο πάγος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η σχέση τους έχει πάει σε άλλο επίπεδο - Μεγάλη επανασύνδεση για Γιώργο Μυρίδη & Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν στο παρελθόν δύο πολύ καλοί φίλοι από τη Θεσσαλονίκη με τη συνέχεια ωστόσο να είναι λίγο περίεργη, αφού με τη λήξη της εκπομπής, που παρουσίαζαν, χάθηκαν.

Ο επιχειρηματίας και ο tattoo artist χώρισαν τους δρόμους τους και για πολύ μεγάλο διάστημα δεν είχαν επαφές και δε μιλούσαν, χωρίς βέβαια να γίνεται ποτέ σαφής και ξεκάθαρος ο λόγος, που οι δύο τους ''ξέκοψαν''.

Σήμερα έχουν όλα αλλάξει, έχουν πολύ καλές επαφές (δείτε εδώ την κοινή τους έξοδο στην Αθήνα) και μάλιστα τη Δευτέρα 28/3 ο Μαυρίδης δημοσίευσε στο instagram μια ανάμνησή τους από το ταξίδι, που είχαν κάνει στην Αλάσκα με το World party.

Η κοινή ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη με το Σάκη Τανιμανίδη

«You Only Live Once», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η αποκάλυψη του Τανιμανίδη για τη σχέση του με το Μαυρίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/3 ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποκατάσταση της σχέσης του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Κοίταξε δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου...μπορεί κάποιος να το πει έτσι. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός και όπως έχω πει... Τελικά αυτά που μας ενώνουν με το Γιώργο είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα σίγουρα. Παρόλα αυτά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα. Και όσο περνά ο χρόνος κοιτάς πίσω σου και λες εγώ τα επόμενα χρόνια θέλω να είμαι έτσι ή αλλιώς;

Για να τα λέμε όλα δεν ήταν η πρώτη φορά, που επικοινωνήσαμε στην βάφτιση τη δική μου, δεν τον πήρα εγώ πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια. Πέρασε αυτός έναν δύσκολο κορωνοϊό, έκανα εγώ τα παιδάκια μου, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Όταν παντρεύτηκε αυτός με τη γυναίκα του, με είχε καλέσει στο δικό γάμο του και μετά τον κάλεσα εγώ στην βάφτιση, όχι για ό,τι είχε προηγηθεί, γιατί απλά ένιωθα, ότι σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι κι ο Γιώργος. Έχω πολύ απλό τρόπο σκέψης...» είχε πει ο Σάκης Τανιμανίδης.