«Θέλω να μιλήσω με την Παπαρίζου, τον Ρουβά και την...» - Οι δηλώσεις του Victor Vernicos για την Eurovision 2023

«Ήθελα μέσα από το video clip να δείξω τη μοναξιά μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θέλω να μιλήσω με την Παπαρίζου, τον Ρουβά και την...» - Οι δηλώσεις του Victor Vernicos για την Eurovision 2023

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε το πρωί της Τρίτης 28/3 ο Victor Vernicos, ο οποίος ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει στη σκηνή της Eurovision 2023, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Λίβερπουλ.

Ο 16χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε τα συναισθήματά του λίγο καιρό πριν τους ημιτελικούς του μουσικού διαγωνισμού και όπως είπε θέλει να μιλήσει με προηγούμενους εκπροσώπους της χώρας για να συμβουλευτεί. (δείτε εδώ σε ποια σειρά θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στον 2ο ημιτελικό).

Οι δηλώσεις του Victor Vernicos για την συμμετοχή του στην φετινή Eurovision

«Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, προσπαθούμε να γίνουμε ακόμη πιο έτοιμοι καθημερινά. Έγραψα το τραγούδι μόνος μου, σε μία αγχώδη στιγμή της ζωής μου. Μετά από ενάμιση χρόνο περίπου το κατέθεσα για τη Eurovision. Το έγραψα σε δύο ημέρες. Ήθελα μέσα από το video clip να δείξω τη μοναξιά μου μες το άγχος.

Η Eurovision ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα. Με είχε βάλει η μητέρα μου 4 χρονών να κάνω μαθήματα, το αγάπησα κι έτσι συνέχισα. Μπήκα στο σαλόνι και φώναξα για την Eurovision. Πηγαίνω σε online σχολείο.

Θέλω να μιλήσω με την Έλενα Παπαρίζου που έφερε την πρωτιά, τον Σάκη Ρουβά και την Amanda από πέρσι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos.

Τα στοιχήματα για τον 1ο και 2ο ημιτελικό - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πρώτος ημιτελικός αναμένεται πολύ πιο ενδιαφέρον, μιας και αποτελείται από τα περισσότερα φαβορί, όπως Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Τσεχία, Σερβία, Μολδαβία και Ελβετία.

Τα προγνωστικά δείχνουν πως η Ολλανδία, η Κροατία, η Πορτογαλία και η Μάλτα θα δώσουν μάχη για τα δύο τελευταία εισιτήρια.

Στον δεύτερο ημιτελικό, βρίσκεται η Ελλάδα και η Κύπρος (ακούστε εδώ το τραγούδι) και αυτά που σίγουρα αναμένεται να προκριθούν είναι: Αυστρία, Αρμενία, Γεωργία, Αυστραλία και Κύπρος ενώ ακολουθούν η Σλοβενία, η Εσθονία και η Λιθουανία. Αντιθέτως, η Ελλάδα, το Βέλγιο, η Δανία και η Πολωνία, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Να σημειώσουμε όμως πως τα στοιχήματα θα αλλάξουν, όπως γίνεται κάθε χρόνο, μετά τις πρώτες πρόβες των χωρών.