«Επειδή δεν είναι ευτυχισμένος...» - Η ανάρτηση "φωτιά" της Βρισηίδας μετά τον τσακωμό της με τον Σοϊλέδη

Το "καρφί" της λίγες ώρες μετά τον χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Επειδή δεν είναι ευτυχισμένος...» - Η ανάρτηση

Χαμός επικράτησε πριν μερικές ώρες μεταξύ της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Άρη Σοϊλέδη, μέσα από τα social media και συγκεκριμένα μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Twitter, με αφορμή την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη τη Δευτέρα 27/3 από το Survivor all star

Συγκεκριμένα, ο Tζέιμς Καφετζής, θέλησε μέσω twitter λοιπόν να πάρει θέση τονίζοντας, πως δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος, που να μην έχει κλέψει ή πληρώσει με σκοπό να βρει τροφή (δείτε εδώ την αντίδραση της κοπέλας του Πιλίδη μετά την είδηση της αποβολής του).

Κάτω από το post του λοιπόν, έγινε το έλα να δεις, αφού σχολίασαν Κάτια Ταραμπανκο και κυρίως Σοϊλεδης και Βρισηίδα με τους 2 να κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο.

Surrvivor 1

Surrvivor 2

Surrvivor 3

Η νέα ανάρτηση της Βρισηίδας μετά τον δημόσιο τσακωμό με τον Άρη

Λίγες ώρες λοιπόν μετά από όλα αυτά, η Βρισηίδα προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση χωρίς να αναφέρει ονόματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα έκανε λόγο για ανθρώπους που δεν έχουν ζωή και ασχολούνται με την δική της.

«Να θυμάσαι! Όποιος δικάζει τη ζωή σου είναι επειδή δεν είναι ευτυχισμένος με τη δική του», αναφέρει στην ανάρτησή της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η νέα ανάρτηση της Βρισηίδας μετά τον δημόσιο τσακωμό με τον Άρη 

Μετά από όλα αυτά είδαμε και άλλη μια πρώην παίκτρια του Survivor, την Θωμαϊης Εμμανουηλίδου, η οποία έκανε ένα σχόλιο - σπόντα κατά της Βρισηίδας

Συγκεκριμένα, απάντησε στην Κάτια Ταραμπάνκο: «Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια, αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά…».

«Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά ???? ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου» θέλησε να αποκριθεί η Βρισηίδα Ανδριώτου, με τη Μαίη Εμμανουηλίδου να της αφήνει υπονοούμενα. «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

Το tweet της Εμμανουηλίδου στην Ανδριώτου