Παγιδευμένοι: «Αχάριστη» - Σάλος στο twitter με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Αχάριστη» - Σάλος στο twitter με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Άλλο ένα επεισόδιο των Παγιδευμένων προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/3 στο κανάλι του ΑΝΤ1 και ήταν αρκετά έντονο. Κι αυτό γιατί η Άννα έκρυψε το βίντεο του Άγγελου που έφτασε στα χέρια της από τον Εισαγγελέα, Δημήτρη, και εκείνος κατάφερε παρά την θέλησή της να μάθει τι συμβαίνει.

Όταν εκείνη το κατάλαβε, όμως, έγινε έξαλλη και τσακώθηκε με τον αγαπημένο της τόσο που μέχρι και το twitter διχάστηκε. Άλλοι την αποθέωσαν για την ερμηνεία της ως Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ (δείτε εδώ ποιο είναι το βήμα που έκανε στη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη), άλλοι πήραν το μέρος της, ενώ μερικοί τα έβαλαν μαζί της, διότι θεωρούν πως δεν μπορεί να μιλάει έτσι σε ένα τέτοιο άντρα που την έχει βοηθήσει μάλιστα τόσο πολύ και θέλει απλώς να την βοηθήσει.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στους Παγιδευμένους

Τηλεθεατές προσοχή

Μπορεί να ακούμε τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον, κάποιων προσώπων που απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς (δείτε εδώ την ανακοίνωση της αποχώρησης του), αλλά στο τραπέζι των καναλιών κάνουν λόγο για τις τηλεοπτικές σειρές.

Ένα από τα κανάλια που έχουν ξεκινήσει να βλέπουν και να σκέφτονται τις τηλεοπτικές σειρές και τηλεπαιχνίδια, που θα πάρουν για να προβάλλονται, είναι και ο ΑΝΤ1. Στο κανάλι του Αμαρουσίου, λοιπόν, που φέτος είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα με τα νούμερα τηλεθέασης και τις διακοπές των τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών, λόγω του Μουντιάλ, ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τα όσα θα δούμε από Σεπτέμβρη.

Το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν θα περιλαμβάνει τη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι», που σε κάθε επεισόδιο τα μηνύματα και τα σχόλια των τηλεθεατών είναι συγκλονιστικά, αλλά και η νέα σειρά εποχής «Μάγισσα», σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου.

Σκηνή από το επεισόδιο των Παγιδευμένων