«Θέλουν να περάσουν προς τα έξω ότι κάτι δεν πάει καλά» - Ξέσπασε ο Σόλων Τσούνης για τον "πόλεμο" σχολίων κατά των Παγιδευμένων

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλουν να περάσουν προς τα έξω ότι κάτι δεν πάει καλά» - Ξέσπασε ο Σόλων Τσούνης για τον

Το βράδυ της Τρίτης 28/3 στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, βρέθηκε ο Σόλων Τσούνης, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς "Παγιδευμένοι", η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό (δείτε εδώ τη σκηνή με τον θάνατο που ανακοινώνει ο Δημήτρης στην Άννα που περιμένουν όλοι). Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο του, αλλά και για τον "πόλεμο" που βλέπει στα σχόλια, σχετικά με το σίριαλ, ενώ δεν άφησε απέξω και πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ασχολείται με την ζωγραφική και την φωτογραφία και μάλιστα παρουσίασε ένα έργο του στον αέρα, το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για εκείνον γιατί συνδέεται με την μητέρα του και την απώλεια του πατέρα του.

Η αποκάλυψη του Σόλωνα Τσούνη για τους Παγιδευμένους

«Υπάρχουν συλλέκτες που ενδιαφέρονται για τα έργα μου. Δεν είναι εύκολα έργα, είναι ειδικά έργα. Το θέμα μου πάντα είναι ανθρωποκεντρικό. Η τελευταία σειρά έργων είναι μόνο με μολύβι, είναι απολύτως ρεαλιστικά, είναι τρίχα τρίχα, αλλά το αποτέλεσμα και το συνολικό έργο είναι σουρεαλιστικό.

Έφτιαξα τη μαμά μου που έχει ένα βλέμμα που δεν ξέρεις αν είναι στεναχωρημένο ή χαρούμενο. Έχουν μία κλήση τα μάτια της που σε μπερδεύει πάντα. Η στιγμή που την φωτογράφισα πρώτα και μετά τη ζωγράφισα, ήταν αφού χάσαμε τον μπαμπά. Υπήρχε μια θλίψη, αλλά το κάτω μέρος του προσώπου είναι σαν να χαμογελάει. Το σουρεαλιστικό είναι ότι την έχω κάνει σαν ροκ σταρ. Έχω βάλει ένα τατουάζ στο μπράτσο που δεν υπάρχει που είναι ο πατέρας μου και γράφει "Για πάντα δικός σου"», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ όσον αφορά στη σειρά, εξήγησε: «Θα ήθελα να πω κάτι. Επειδή πραγματικά είναι μία πολύ ωραία συνθήκη και είμαι τυχερός που είμαι σε αυτή τη δουλειά, θέλω να σου πω ότι περνάμε πάρα πολύ καλά και είμαστε πολύ αγαπημένη μεταξύ μας. Και η παραγωγή με τους ηθοποιούς και οι ηθοποιοί μεταξύ μας. Γιατί τώρα τελευταία έχω αρχίσει να διαβάζω διάφορα σχόλια που θέλουν να περάσουν προς τα έξω ότι κάτι δεν πάει καλά. Λέω "γιατί", αλλά μάλλον η απάντηση είναι ότι κάποιος φοβάται κάτι. Νομίζω ότι θα πάει (σε δεύτερη σεζόν), δεν έχουμε πάρει ακόμα το πράσινο φως, αλλά...».

Και κατέληξε για το γεγονός πως πολλοί μπορεί να θεωρούν πως το κοινό "έφυγε" λόγω του Μουντιάλ και μετά από αυτό: «Δεν νομίζω ότι χάσαμε κόσμο, γιατί αποκτήσαμε φανατικούς θεατές από την αρχή και μας περίμεναν»