Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Ο Δημήτρης καλεί την Άννα στο νεκροτομείο και της ανακοινώνει πως... - Ασύλληπτος θρήνος στους Παγιδευμένους

Οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως αυτή την σκηνή

Ο Δημήτρης καλεί την Άννα στο νεκροτομείο και της ανακοινώνει πως... - Ασύλληπτος θρήνος στους Παγιδευμένους
Σειρές 23.03.2023 14:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι αναμένονται καθηλωτικά. Θα μαθευτεί ένας θάνατος, ενώ τα σχέδια εκδίκησης θα ξεκινήσουν ξανά από πλευράς της Άννας και η σχέση της με τον Δημήτρη θα περάσει και πάλι από 40 κύματα.

Όπως παρακολουθήσαμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, βρισκόμαστε στην στιγμή όπου ο Άγγελος αποκαλύπτει στην Άννα πως κανείς δεν τον δολοφόνησε. Αντιθέτως, αυτοκτόνησε με σκοπό να εκδικηθεί όσους μισεί.

«Είμαι ο γιος του διαβόλου. Δηλητηρίασα τον εαυτό μου και έκανα ολόκληρο σχέδιο για να με σκοτώσω. Οταν βγω από τη φυλακή θα είμαι νεκρός και ο δολοφόνος θα είσαι εσύ. Φαντάζομαι ότι τώρα ψάχνεις την αλήθεια. Είμαι περίεργος να μάθω πόσο μακριά θα πάει η υπόθεση μετά τον θάνατό μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο που τράβηξε πριν πεθάνει.

Για το εν λόγω βίντεο μαθαίνουν τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Ανδρέας με τον πρώτο να έχει απογοητευτεί από την στάση της αγαπημένης του Άννας. Στην δίκη μάλιστα που θα πραγματοποιηθεί με κατηγορούμενη την Άννα για το θάνατο του, θα αθωωθεί και έχουμε αποκλειστικέ με τους διαλόγους - δείτε εδώ.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την Άννα στους Παγιδευμένους

Τα προβλήματα όμως για την Άννα δεν θα τελειώσουν εκεί. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι να ευτυχίσει και αν θα ευτυχίσει, αφού η σειρά Παγιδευμένοι συνεχίζει και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Δημήτρης στο φινάλε των Παγιδευμένων - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν, η Άννα και η οικογένεια της θα μάθει για το θάνατο του Κοσμά και όλοι θα καταρρεύσουν. Συγκεκριμένα, Άννα, Λίνα, Χρύσα και Ειρήνη θα περιμένουν στο λιμάνι το καράβι του να γυρίσει (αφού νομίζουν πως γύρισε στα καράβια για να ξεχάσει το θάνατο της κόρης του), ωστόσο, δεν θα κατέβει ποτέ από το καράβι.

Όλοι θα είναι σοκαρισμένοι και ο Δημήτρης θα καλέσει την Άννα στο νεκροτομείο, όπου δείχνοντας τα ρούχα του πατέρα της θα μάθει πως όλο αυτό το διάστημα ήταν νεκρός...

Δείτε εδώ ωστόσο, τι θα συμβεί με το θάνατο του Κοσμά και ποιος θα πει φυλακή για το θάνατο του!

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παγιδευμένοι: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Ανδρέας χαροπαλεύει!

Από τα «Διλήμματα Ζωής» της Κατερίνας Καινούργιου στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι!

Share