«Θα χωρίζαμε στον αέρα και όχι...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για την σύζυγο του, Αντιγόνη

«Μέχρι τον Ιούνιο είμαι στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, από εκεί και πέρα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Τετάρτης (29/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο παρουσιαστής του OPEN μίλησε στην κάμερα του ALPHA, τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε σε μια πιθανή συνεργασία με την σύζυγο του Αντιγόνη Ψυχράμη σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά έκανε λόγο και για το τηλεοπτικό του μέλλον, με τις μέχρι τώρα συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης: «Μιλήσαμε με παιδοψυχολόγο...» - Η αποκάλυψη του Μακαλιά για την οικογένειά του με την Αντιγόνη Ψυχράμη

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για τον Αντιγόνη Ψυχράμη

«Σίγουρα θα ήμασταν αυτό το ζευγάρι που θα χώριζε στον αέρα. Είμαστε εκρηκτικοί, μας αρέσει να κάνουμε μαζί πράγματα, πάρα πολύ, αλλά να τσακωνόμαστε επίσης», ξεκίνησε να λέει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι τον Ιούνιο είμαι στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, από εκεί και πέρα είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε για του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα θέλω για του χρόνου, ούτε αν με θέλουν για του χρόνου και ποιοι με θέλουν. Οπότε, ούτε πρόταση έχω δεχτεί, κάποια συγκεκριμένη, ούτε από την εκπομπή που βρίσκομαι, ούτε από άλλη εκπομπή».

Τι έκανε ο γιος του Δημήτρη Μακαλιά και τον τρέλανε

Μπορεί λοιπόν το ζευγάρι να έχει αφιερωθεί για λίγο στην κορούλα τους, αλλά φυσικά προτεραιότητά τους είναι και ο γιος τους, Χάρης, ο οποίος είναι 5 χρονών και μάλιστα έκανε κάτι που άφησε άφωνο τον Δημήτρη Μακαλιά!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Χάρης άνοιξε τη συνδρομητική τηλεόραση, βρήκε μια ταινία προς ενοικίαση που του άρεσε και πλήρωσε κανονικά πατώντας τον κωδικό.

«Ο γιος μου άνοιξε μόνος του τη συνδρομητική τηλεόραση, βρήκε μια ταινία που ήταν για ενοικίαση που ήθελε, πάτησε τον κωδικό (!) και πλήρωσε… Δε νιώθω καλά. Είναι πέντε χρονών. Σε λίγο θα μου ζητήσει την πιστωτική;» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

undefined