Φανερά ενοχλημένη η Ελεονώρα Μελέτη με την Ελένη Μενεγάκη - Η ανάρτηση "μπηχτή" στο Instagram της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φανερά ενοχλημένη η Ελεονώρα Μελέτη με την Ελένη Μενεγάκη - Η ανάρτηση

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Έλεος, το βράδυ της Τρίτης 28/3 και προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, ενώ έκανε και μία κατάθεση ψυχής, θα έλεγε κανείς, σχετικά με τον εκφοβισμό που βίωσε και τα αποτελέσματα που είχε στην ίδια και την οικογένειά της.

Αφού προβλήθηκε το επεισόδιο, όμως, η ίδια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ανακοινώσει στο κοινό της την "απόφασή" της και αυτό άνοιξε μία συζήτηση στο πλατό του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Πρωινό μας, το πρωί της Τετάρτης 29/3.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη, προτιμά την παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα στη βραδινή ζώνη, όμως αυτό είναι κάτι που δυσαρέστησε την ίδια, αλλά και το κανάλι στο οποίο βρίσκονται και οι δύο.

Το παρασκήνιο για την ενόχληση της Ελεονώρας Μελέτη με την Ελένη Μενεγάκη

«Πόσο μ' αρέσει το βράδυ όταν την βλέπω. Της το έλεγα και επί εποχή ALPHA όταν ήμασταν. Κάπως και η ίδια μάλλον πρέπει να νιώθει διαφορετικά, γιατί εγώ τώρα δεν πρόσεχα αυτά που έλεγαν, πρόσεχα πως μιλούσε η ίδια η Ελεονώρα. Είναι και ο τρόπος που στήνεται για να μιλήσει; Δεν ξέρω. Νιώθω ότι το βράδυ κάπως κάτι γίνεται», ήταν τα σχόλια της παρουσιάστριας της "Ελένης".

«Είναι μία μέρα κρίσιμη η χθεσινή», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Αυτό όλο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, δεν άρεσε πολύ στην Ελεονώρα, ούτε όμως και στο MEGA. Προκάλεσε μία έκπληξη, γιατί μιλάμε για δύο παρουσιάστριες που συστεγάζονται, εγώ δεν λέω ότι ήταν κακές οι προθέσεις της Ελένης Μενεγάκη», είπε αρχικά η δημοσιογράφος εξηγώντας πως δεν μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά θεωρήθηκε περίεργη αυτή η τοποθέτηση από την πλευρά της, διότι πρόκειται για μία περίοδο μεταγραφών και συζητήσεων αυτή τη στιγμή στους σταθμούς.

«Το ρεπορτάζ δεν γίνεται πάντα με τους ίδιους τους ανθρώπους αποκλειστικά, αλλά γίνεται και σε ένα περιβάλλον ανθρώπων. Εγώ μιλάω με ανθρώπους. Μου είπαν κάποιοι ότι δεν της άρεσε πολύ, τους εντυπωσίασε και έκανε και ένα post μετά», πρόσθεσε.

«Γίνεται μία ανάρτηση στο Instagram της Ελεονώρας, η οποία δεν είναι τυχαία. Έχει έναν σαφή προσανατολισμό. Έγραφε: "Όχι καλέ δεν επιστρέψω στη Late Night απ' όσο ξέρω"», κατέληξε.