«Έχω νεύρα από το πρωί που το είδα» - Χαμός στο Breakfast@Star με τις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για την σύζυγό του

«Όταν ακούω αυτές τις δηλώσεις, με πάνε στον μεσαίωνα, γιατί είμαστε στο 2023»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω νεύρα από το πρωί που το είδα» - Χαμός στο Breakfast@Star με τις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για την σύζυγό του

Μερικές δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Αρσενίου, έφεραν αναστάτωση στην εκπομπή Breakfast@Star, αφού όπως ειπώθηκε είναι μεσαιωνικές, την εποχή του του 21 αιώνα και την ώρα που γίνονται αγώνες για τα γυναικεία δικαιώματα.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για την σύζυγό του με την οποία παντρεύτηκαν πριν μερικούς μήνες, ενώ έγιναν και γονείς αγκαλιάζοντας το παιδάκι τους.

«Είμαι κάθετος σε αυτό, είμαι παλαιών αρχών και τα έχω πει και με τη Λαμπρινή, ότι η γυναίκα μου θέλω και να ξέρει να μαγειρεύει και να ξέρει να σιδερώνει και να ξέρει να πλένει, να ξέρει να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της και το παιδί της ασχέτως αν έχει βοήθεια», είπε ο Σάκης Αρσενίου στις δηλώσεις του - δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.

Τα σχόλια του Breakfast@Star για τις δηλώσεις του Σάκης Αρσενίου

«Έλα ρε Σάκαρε και εμένα ο άντρας μου θέλω να μαγειρεύει και να πλένει πιάτα. Όταν ακούω αυτές τις δηλώσεις, με πάνε λίγο στον μεσαίωνα, γιατί είμαστε στο 2023. Θεωρώ ότι στις μέρες μας, αφού έχουμε την ισότητα, πρέπει να μαγειρεύουμε και οι δύο και πρέπει και οι δύο να είμαστε βοηθητικοί. Μου κάνει εντύπωση που ένα νέο παιδί σαν τον Σάκη Αρσενίου και ένας νέος πατέρας κάνει τέτοιες δηλώσεις και με πάει πολύ πίσω», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου με το που ολοκληρώθηκε η προβολή του βίντεο.

«Και ακόμα πιο πολύ εντύπωση μας κάνει που υπάρχει και μια γυναίκα, η οποία είναι μαζί του και ακούει το ότι “θέλω να μαγειρεύεις, να σιδερώνεις, να με φροντίζεις, αυτός είναι ο ρόλος σου”», είπε η Λιλή Πυράκη στη συνέχεια.

«Έχω νεύρα από το πρωί που το είδα. Μια γνωστή μου μου είπε ότι εννοείται ότι θέλω να φροντίζω και εννοείται ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ και μου αρέσει κιόλας. Υπάρχει αυτό. Της φάνηκε περίεργο αυτό που είπα εγώ», ανέφερε από πλευράς της η Ελένη Χατζίδου.

«Δοκίμασε και το άλλο που το κάνω εγώ, κάνε τα εσύ, έχει άλλη ομορφιά. Οικογένεια σημαίνει μια ομάδα. Είναι αυτό που λένε οι άντρες καμία φορά βοηθάω την γυναίκα μου στο σπίτι λες και δεν είναι δική σου υποχρέωση. Λάθος όλο! Δεν μπορώ αυτές τις απόψεις, με συγχύζουν», ολοκλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.