Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει έρθει στο σπίτι μου, κάνει παρέα με τον αδελφό μου αλλά...»

«Μια χαρά με τους άλλους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει έρθει στο σπίτι μου, κάνει παρέα με τον αδελφό μου αλλά...»

Μια ακόμη αναφορά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο έκαναν στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη. Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, δεν δίστασε να σχολιάσει χιουμοριστικά τη σχέση τους.

Όλα ξεκίνησαν, όταν πρόβαλλαν τις δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος φημολογείται πως αποχωρεί από την εκπομπή του MEGA, Ελένη και δεν θα βρίσκεται στο πάνελ από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Εγώ λέω να προσέχετε εσείς οι δημοσιογράφοι, να παρακολουθείτε τι διαβάζετε και ποιος τα γράφει. Μη ρωτάτε εμάς. Να βλέπετε αυτά που γράφονται ποιος τα γράφει, για να ξέρετε τι λένε. Μια χαρά περνάω στην εκπομπή. Δεν με βλέπεις πόσο χαρούμενος είμαι; Πετάω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Αμέσως μετά ξεκίνησε ο σχολιασμός στο πάνελ της εκπομπής του ALPHA για το τι έχει ακουστεί και γραφτεί, αλλά και τι ισχύει και τι όχι.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ακούστηκε ο όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου με αφορμή την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και σχολιάστηκε επίσης το επαγγελματικό του μέλλον.

«Εμμονικός είναι σε πολλά που γράφει. Έχει εμμονές να το πω τον αγαπάω πολύ σαν άνθρωπο. Νομίζω είναι για πολλά περισσότερα. Μπορεί να κάνει δικές του εκπομπές και άλλα πράγματα. Του αξίζει περισσότερος χώρος και χρόνος στις εκπομπές. Η γνώμη μου! Αλλά ότι είναι εμμονικός είναι, παθαίνει και κράζει», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: «Δεν μιλάμε γιατί...» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "σπάει" τη σιωπή του για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον Ουγγαρέζο και τις σχέσεις τους

Με αφορμή στη συνέχεια το γεγονός πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήγε στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη:

«Ο Δημήτρης έχει έρθει στο σπίτι μου παλιά, κάνει παρέα με τον αδελφό μου κι εμένα δε θέλει να με βλέπει. Μια χαρά με τους άλλους, αλλά: δεν θέλω να βλέπω την αδελφή σου φίλε, αλλά εσύ είσαι Θεός», αποκάλυψε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.