Βάσια Τριφύλλη: «Εγώ ήμουν καλύτερη!» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από την ηθοποιό για παρουσιάστριες της τηλεόρασης

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βάσια Τριφύλλη: «Εγώ ήμουν καλύτερη!» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από την ηθοποιό για παρουσιάστριες της τηλεόρασης

Το πρωί της Τετάρτης (29/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην επαγγελματική της πορεία.

Επιπλέον, μιλώντας στην κάμερα του ALPHA, αναφέρθηκε στην οικογένεια της, τα πρόσωπα που ερωτεύτηκε, αλλά έκανε λόγο και για μερικά τηλεοπτικά πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Βάσια Τριφύλλη: «Τα συγχωρώ όλα γιατί...» - Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τα σχόλια της Βάσιας Τριφύλλη για τον Φιλιππίδη και τις τηλεπερσόνες

«Ήταν δύσκολη περίοδος και πιο πολύ ήταν δύσκολη γιατί παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα. Νόμιζαν ότι κάνοντας τους πολύ λυπημένους αυτό εμένα με βοηθάει. Εμένα δεν με βοηθάει αυτό. Εγώ θέλω χαρά, θέλω χιούμορ, θέλω σεξ. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, γιατί δεν έχω απογοητευτεί από το σεξ προς το παρόν. Από τους ανθρώπους ναι, από το σεξ όχι», ξεκίνησε να λέει η ηθοποιός.

«Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Μια εποχή ήμουν ερωτευμένη με έναν συνάδελφό σας δημοσιογράφο και είχα νευριάσει πάρα πολύ. Από τα νεύρα μου, κατέβαινα την Μιχαλακοπούλου αντίθετα και έβριζα όλο τον κόσμο, νόμιζα ότι όλοι οι άλλοι έκαναν λάθος εκτός από μένα», τόνισε.

«Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη. Στην τηλεόραση, όταν φτάσεις 40 ετών, είσαι νεκρή και δεν στο λένε. Αρχίζει η παραφιλολογία αν έκανες lifting. Εγώ δεν έχω κάνει lifting και φαίνεται», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Βάσια Τριφύλλη

Να υπενθυμίσουμε ότι στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός μετά την απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση "λεβέντικα" όπως χαρακτηρίζει η ίδια, σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όταν όμως το κάνει, είναι πιο απ0οκαλυπτική από ποτέ, και τα λέει "έξω από τα δόντια".

Η εκρηκτική ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, το metoo, την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο αλλά και την απιστία στη ζωή της. Αναφέρει χαρακτηριστικά, πως αν και υπήρξαν προτάσεις για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες, δεν το σκέφτηκε ποτέ ενώ συμπληρώνει ότι σε περίπτωση που θα ερχόταν αντιμέτωπη με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, θα τον "έσπαγε" στο ξύλο όποιος κι αν ήταν.

"Μάλλον έχουμε να ακούσουμε πολλές καταγγελίες και από παλιά που τα έκρυβαν. Είμαι 77 ετών και φροντίζω τον εαυτό μου, αγνοώντας τον. Ο Θεός θέλησε να έχω αυτή τη φόρμα. Ο έρωτας είναι το μεγαλύτερο και βασικότερο συναίσθημα σε αυτή τη ζωή", είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Η ηθοποιός είπε στη συνέχεια: "Όλη μου τη ζωή με απατάνε. Ακόμα και τώρα που δεν έχω κανέναν. Βεβαίως κι έχω απατήσει κι εγώ. Όποτε έχω απατήσει άντρα ήταν γιατί με απάτησε. Μου έχει στοιχίσει η ειλικρίνειά μου, ακόμα και τώρα μου στοιχίζει. Ποτέ δεν ήμουν ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Δεν με ενδιέφερε να δημιουργήσω πρόβλημα στην κοπέλα που ήταν απέναντί μου."