Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το διαζύγιο - Οι σχέσεις με την Καθάργια και το παιδί

Η αντίδραση του όταν είδε την κάμερα του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το διαζύγιο - Οι σχέσεις με την Καθάργια και το παιδί

Οριστικό είναι το τέλος στη σχέση του Γιώργου Μαυρίδη με την Κρίστη Καθάργια, το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο το διαζύγιο τους δεν ήθελε να γνωστοποιηθεί λόγω του παιδιού της πρώην συζύγου του.

Μπορεί να έδειχναν άκρως ερωτευμένοι και πρόσφατα να τους είδαμε να συμμετέχουν ως ζευγάρι στο Asia Express στο STAR, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως στη συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετικά, με τα προβλήματα να εμφανίζονται μετά την συμμετοχή τους στο ταξιδιωτικό ριάλιτι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, τα προβλήματα ανάμεσα τους ήταν πρακτικά θέματα που έφερναν τις εντάσεις οι οποίες μέρα με την ημέρα γίνονταν πιο εντονότερες.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Μαυρίδη μετά το διαζύγιο του

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό "τσάκωσε" τον Γιώργο Μαυρίδη στο αεροδρόμιο και τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή.

«Ήταν πολύ ευδιάθετος αλλά παρόλα αυτά είναι και πολύ στενοχωρημένος που έχει χωρίσει. Ήταν κοινή απόφαση, αλλά, όταν έκλεισε η κάμερα ξέρετε τι μου είπε; Υπάρχει ένα παιδί από τον πρώτο γάμο της Κρίστης Καθάργια από τον πρώτο γάμο, 6 ετών. Έχουν άριστες σχέσεις και δεν θέλει να βγει προς τα έξω και να ανοίξει αυτός ο χωρισμός. Ότι έγινε έγινε. Χώρισαν μετά από 9 μήνες. Τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους ξεκίνησαν μετά το Asia Express που τους είδαμε να πηγαίνουν στο ριάλιτι» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Έχουν παρόλα αυτά μια πολύ καλή σχέση με την πρώην γυναίκα του. Το Σαββατοκύριακο ήρθε στην Αθήνα, συνάντησε τον κουμπάρο του τον Γιώργο Κατσινόπουλου, τον Σάκη Τανιμανίδη (δείτε την ανάρτηση τους)», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Όπως επίσης αποκαλύφθηκε, υπάρχει η σκέψη Τανιμανίδης και Μαυρίδης να συνεργαστούν ξανά και επαγγελματικά, μετά τον τσακωμό τους και την απομάκρυνση τους.