«Συνεχίζω να έχω μεγαλύτερο κεφάλι...» - Η πρώτη κοινή ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη μετά την επανασύνδεση

"Πέθαναν" στο γέλιο στα σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Μαυρίδης
Instagram / Γιώργος Μαυρίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης υπήρξαν δύο πολύ καλοί φίλοι, οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί όλο τον κόσμο για τις ανάγκες της εκπομπής που γύριζαν παλαιότερα, World Party. Μόλις, όμως αυτή τελείωσε, οι σχέση τους πέρασε κρίση και έτσι ήρθε η ρήξη, με το κοινό να πιστεύει πως οι δυο τους δεν θα ξαναμιλούσαν ποτέ, εφόσον δεν έδειχναν να θέλουν να έχουν καμία επαφή.

Πέρασαν κάποια χρόνια και τελικά οι δύο παλιοί φίλοι συνατήθηκαν ξανά και αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους ό,τι κι αν τους χώριζε και να ξαναρχίσουν από την αρχή. Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε κοινή τους έξοδο, πράγμα που σημαίνει πως είναι επίσημο. Την Τρίτη 28/3, επίσης, ο tattoo artist προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Η πρώτη κοινή ανάρτηση του Τανιμανίδη με τον Μαυρίδη μετά την επανασύνδεση

«Άσε που δε μεγαλώσαμε και καθόλου από τότε! Αναλλοίωτοι!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Dragons; Den και ο δεύτερος του απάντησε: «Συμπέρασμα :Τελικά συνεχίζω να έχω μεγαλύτερο κεφάλι από σένα», με τους ακόλουθούς τους να ξεκαρδίζονται.

Γιώργος Μαυρίδης Τανιμανίδης
Instagram / Γιώργος Μαυρίδης

Έτσι τα βρήκαν

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/3 ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποκατάσταση της σχέσης του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δύο άντρες ήταν για χρόνια κολλητοί φίλοι, όμως όταν σταμάτησε η εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί, World Party, έκοψαν κάθε επαφή και επικοινωνία και για πολύ καιρό ο ένας δεν αναφερόταν καν στο όνομα του άλλου.

Όμως, τελικά τα ξαναβρήκαν πριν από λίγους μήνες στην βάφτιση των παιδιών του παρουσιαστή -δείτε εδώ τι είπε από πλευράς του ο Γιώργος Μαυρίδης για την επανασύνδεσή τους.

«Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα. Παρόλα αυτά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα. Όσο περνά ο χρόνος και κοιτάς πίσω σου, λες εγώ θέλω να είμαι έτσι ή αλλιώς;

Δεν ήταν ότι επικοινωνήσαμε πρώτη φορά στην βάφτιση και τον πήρα μετά από πέντε χρόνια. Μιλήσαμε, είχαμε κάποια μικρή επαφή. Πέρασε αυτός κορωνοϊό, έκανα εγώ τα παιδάκια μου. Όταν παντρεύτηκε με την Κρίστη, με κάλεσε στον δικό του τον γάμο και μετά τον κάλεσα εγώ στην βάφτιση, όχι για ό,τι είχε προηγηθεί. Απλά ένιωθα σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι κι ο Γιώργος. Έχω πολύ απλό τρόπο σκέψης και πρώτου επιπέδου ανάλυση» δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.