«Αυτή είναι η απάντησή μου!» - Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου κατά του Άγγελου Μπράτη μετά τις δηλώσεις του για το GNTM

Δεν συμφωνεί και δεν δίστασε να το δείξει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτή είναι η απάντησή μου!» - Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου κατά του Άγγελου Μπράτη μετά τις δηλώσεις του για το GNTM

Ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως κριτής στο GNTM, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και αναφέρθηκε στην εμπειρία του όσα χρόνια συμμετείχε σε αυτόν τον διαγωνισμό μόδας, κάνοντας μία δήλωση σχετικά με τους διαγωνιζόμενους, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Η φράση αυτή προβλήθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, το πρωί της Τετάρτης 29/3, και τον λόγο πήρε αμέσως η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία βρέθηκε μαζί του στο παιχνίδι στην αρχή και θέλησε να εξηγήσει πως δεν συμφωνεί μαζί του, αλλά θέλει να πιστεύει πως τα λόγια του αυτά προήλθαν λόγω αμηχανίας.

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου στον Άγγελο Μπράτη μετά τις δηλώσεις του για το GNTM

«Ναι, εντάξει το καταλάβαμε ποικιλοτρόπως αυτό που είπε ο Άγγελος και συζητήθηκε και πάρα πολύ. Εγώ πιο πολύ το βλέπω σαν ένα χιούμορ της στιγμής και μία αμηχανία γιατί δεν ήξερε τι να απαντήσει. Επειδή βλέπω τα πράγματα μισογεμάτα και δε θέλω να τα δω μισοάδεια στην προκειμένη περίπτωση. Εγώ δεν το πιστεύω γιατί στην πρώτη σεζόν, ο Άγγελος, που ήμασταν μαζί, ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πολύ φοβισμένος και πολύ άπειρος, όπως κι εγώ, και είχαμε σταθεί πολύ νηπιακά σε αυτό το παιχνίδι. Είχε αμηχανία γι’ αυτό που έκανε για την τηλεόραση μπροστά. Αποσυντόνισε τελείως αυτό που είπε», ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ σου λέω τη δική μου εμπειρία. Πάρα πολλά παιδιά που έχουν κάνει κάτι, εκτός από τα περσινά που εγώ δεν ξέρω. Μέσα από το GNTM, τα αγόρια συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή φιγουράρουν σε πολύ μεγάλες δουλειές στο εξωτερικό. Τα αγόρια πάνε πάρα πολύ δυνατά στο εξωτερικό και πραγματικά είναι top models. Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτά που είπε ο Άγγελος».