«Ωραίο το ζώο που φοράτε, ποιο ζώο σας το έκανε δώρο;» - Ο Γαβαλάς "δίκασε" την Vodos για την αληθινή γούνα

«Τώρα ασχολούμαστε με τη γούνα, μόνο και μόνο για να αξιολογήσουμε μια κοπέλα να πάρει followers;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ωραίο το ζώο που φοράτε, ποιο ζώο σας το έκανε δώρο;» - Ο Γαβαλάς

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 28/3 επεισόδιο του My style rocks, όπου η Emilia Vodos έκανε πασαρέλα φορώντας αληθινή γούνα και όχι faux. Τόσο οι συμπαίκτριες της όσο και οι τρεις κριτές της είπαν πως δεν πρέπει να φοράμε αληθινές γούνες γιατί μιλάμε για νεκρά ζώα. Μάλιστα, μέχρι και μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν σταματήσει τις αληθινές γούνες.

Το γεγονός λοιπόν, σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, με το πάνελ αλλά και την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου, να γίνονται έξαλλοι.

«Μεγάλοι Οίκοι Μόδας σήμερα έχουν αποκλείσει τη φυσική γούνα. Υπάρχουν faux εξαιρετικής ποιότητας, δεν υπάρχει λόγος να φορέσεις την αληθινή. Θυμάμαι πρόσφατα τη Ναόμι Κάμπελ που είχε εμφανιστεί με αληθινή γούνα σε μία επίδειξη και απ’ έξω την είχαν γιουχάρει και της είχαν πετάξει διάφορα. Είμαι πολύ κάθετη σε αυτό το κομμάτι, πολύ κάθετη. Το καταλαβαίνω ότι μια ολόκληρη περιοχή εκεί ζει από αυτό, γι’ αυτό λέω ότι είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Ταυτόχρονα, όμως, επειδή προβάλλομαι το νιώθω λίγο κάπως...», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου - δείτε εδώ την ένταση που προκλήθηκε.

Λίγο αργότερα πρόβαλλαν δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά, πρώην κριτή του My style rocks, ο οποίος ερωτήθηκε για την στάση της Emilia Vodos. Ο σχεδιαστής λοιπόν, δεν μάσησε τα λόγια του.

Το κράξιμο του Γαβαλά στην Vodos για την γούνα της

«Μια κοπέλα σήμερα, είτε είναι στο My style rocks είτε οπουδήποτε και να είναι και φοράει μία αληθινή γούνα πάει να πει ότι δεν έχει διαβατήριο να πάει στο εξωτερικό και πάει μέχρι την Καστοριά και μόνο. Οι συνθετικές γούνες πλέον είναι καταπληκτικές υπέροχες, ανεξάρτητα αν είναι για την οικολογική καταστροφή ή όχι. Τώρα μία κοπέλα ή οποία κάνει γυρίσματα για να πείσει κάποιον ότι μπορεί να είναι πλούσια, να φοράει γούνα για να πάει σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, το θεωρώ θλιβερό ως concept γενικότερα», ανέφερε αρχικά.

«Τώρα ασχολούμαστε με τη γούνα, μόνο και μόνο για να αξιολογήσουμε μια κοπέλα να πάρει followers; Μια νέα κοπέλα σαν αυτές που κάθονται εκεί, θα έπρεπε να τη ζεσταίνει ένας καλός σύντροφος και όχι μια γούνα, είτε είναι συνθετική είτε είναι αληθινή», ανέφερε στη συνέχεια.

«Θα έπρεπε η παραγωγή να μην επιτρέψει να φοράνε γούνες. Είναι πάρα πολύ απλό. Αν ήμουν εκεί θα της έλεγα “ωραίο το ζώο που φοράτε, ποιο ζώο σας το έκανε δώρο;”», ολοκλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.