Γιάννης Ζουγανέλης: «Υπήρχαν προστριβές από...» - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεονώρας

«Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό "Λοιπόν". Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στην επαγγελματική του πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε για λίγο στην κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη με το διαζύγιο της, που πριν από λίγο καιρό είχε απαντήσει για αυτό (δείτε εδώ το στιγμιότυπο), αλλά μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για τις φήμες που ακούγονταν για τον ίδιο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη και την κόρη του

Με το διαζύγιο της κόρης σας, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, από τον Σπύρο Δημητρίου τη συμβουλεύσατε κάτι;

Τίποτα απολύτως. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι που ναι μεν είναι δικό μου αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που είχε στη ζωή της, δεν θα έπαιρνα θέση. Στον λόγο της τιμής μου. Η μητέρα της έχει μια άλλη σχέση και μιλάνε. Εγώ αποστασιοποιήθηκα από ενδιαφέρον και όχι από αδιαφορία. Δεν ευδοκίμησε λοιπόν αυτή η σχέση και πήραν την απόφαση να χωρίσουν κοινή συναινέσει.

Φαντάζομαι ότι η κόρη σας είναι μια χαρά τώρα…

Ναι. Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι από το καλοκαίρι είχαν έρθει σε προστριβές αλλά πολιτισμένα.

Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για τον χωρισμό τους σας είχαν ενοχλήσει;

Με ενοχλεί και μερικές φορές με τρομάζει. Δεν θα με ενοχλούσε αν ήταν αλήθεια αυτά που δημοσιεύονται. Έχει συμβεί και σε μένα στο παρελθόν. Μια φορά είχαμε πάει στην εκδήλωση ενός ξενοδοχείου και βγαίνοντας έξω είδα τη βαφτιστήρα μου, Νικολέτα, με την οποία είχα να βρεθώ αρκετό καιρό. Από τη χαρά της ήρθε πάνω μου και με αγκάλιασε και έπεσε πάνω μου με όλο της το σώμα. Κάποιος τράβηξε μια φωτογραφία και μια εφημερίδα που δεν υπάρχει πια με είχε εξώφυλλο: Ο Ζουγανέλης με γκόμενα στο ξενοδοχείο.

Σκεφτήκατε να κινηθείτε νομικά;

Όχι, δεν θέλω. Στεναχωριέμαι απλώς. Το ψέμα με ενοχλεί.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη του