«Την αποπροσανατολίζει που...» - Η απάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη στο διαζύγιο της Ελεονώρας και του Σπύρου Δημητρίου

«Αυτά που έγραψαν ήταν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Την αποπροσανατολίζει που...» - Η απάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη στο διαζύγιο της Ελεονώρας και του Σπύρου Δημητρίου

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/10 ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν να παίρνουν διαζύγιο η κόρη του, Ελεωνόρα με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου.

Ο ίδιος λοιπόν, φανερά πια ενοχλημένος με τα όσα ακούγονται για το ζευγάρι, ανέφερε για ακόμη μια φορά πως είναι μια χαρά μεταξύ τους και πως πρέπει επιτέλους να σταματήσουν αυτά τα δημοσιεύματα, γιατί μόνο κακό κάνουν, μιας και επηρεάζουν και αποπροσανατολίζουν πολύ την κόρη του.

Επίσης, ο Γιάννης Ζουγάνελης αναφέρθηκε και στα γενέθλια του γαμπρού του, στα οποία παρά τις φήμες κι εκείνος και η κόρη του έδωσαν κανονικά το παρών.

Η αναφορά του Γιάννη Ζουγανέλη στο διαζύγιο Ελεωνόρας & Σπύρου Δημητρίου

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως έχουν χωρίσει, ωστόσο εκείνοι...

Όπως γράφτηκε το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί, με τον δικηγόρο να περνάει μονάχα με φίλους τις διακοπές του, ενώ η τραγουδίστρια να βρίσκεται στην καλοκαιρινή της περιοδεία.

Οι φήμες ωστόσο αυτές διαψεύστηκαν αρχικά από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη και στη συνέχεια από πλάνα που προβλήθηκαν στις εκπομπές με το ζευγάρι να βρίσκεται στα παρασκήνια συναυλίας.

Ωστόσο, και ο Σπύρος Δημητρίου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη απάντησαν στις φήμες αυτές μέσω του Δημήτρη Παπανώτα με τον οποίο συναντήθηκαν σε έξοδο τους.

«Τις προάλλες ήμασταν με την Μαίρη Παλιαλέξη και τρώγαμε στην Βραυρώνα στην παραλία και το είδα το ζευγάρι και είχαν ένα ρομαντικό γεύμα οι δυο τους. Τους είδα τους χαιρέτησα και τους είπα πολύ χαίρομαι που σας βλέπω μαζί γιατί άκουσα αυτές τις φήμες κλπ. και μου λένε όχι Δημήτρη κανένα πρόβλημα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας.