Ματίνα Νικολάου: «Δεν είμαι έτοιμη να αποχωριστώ...» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον ΣΚΑΙ

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Τετάρτης (29/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ματίνα Νικολάου. Η γνωστή ηθοποιός καιπαρουισιάστρια του ΣΚΑΙ, μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του ALPHA για το επαγγελματικό της μέλλον, αλλά αποκάλυψε και κάτι ακόμη.

Η Ματίνα Νικολαόυ, όπως είπε δεν νιώσει έτοιμη να αποχωριστεί ορισμένα πράγματα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, παρά την ανακοίνωση του ίδιου στον αέρα του καναλιού - δείτε την εδώ.

Οι δηλώσεις την Ματίνας Νικολάου για τον ΣΚΑΙ

«Δεν είμαι έτοιμη να αποχωριστώ τη Βάνια. Αλλά όπως αποχωρίζομαι κάθε ρόλο, έτσι θα αποχωριστώ και τη Βάνια. Δεν έχω να σας πω κάτι συγκεκριμένο. Εύχομαι από εδώ και πέρα να αρχίσουν τα πράγματα να κυλάνε για να δούμε τι θα γίνει του χρόνου», είπε η Ματίνα Νικολάου.

Η απάντηση της Ματίνας Νικολάου για τον Μουτσινά και τον ΣΚΑΙ

Η Ματίνα Νικολάου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού. Στην συνέντευξη της λοιπόν, μίλησε για την παύση του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δε με ξάφνιασε η δήλωσή του στον αέρα της εκπομπής, είναι κάτι που το θέλει και είναι ωραίο να έρχεται η στιγμή που κάνουμε αυτό που θέλουμε. Ο Νίκος θέλει να ξεκουραστεί. Δε ξέρω αν ήταν τυχαία ή όχι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι πολύ ωραίο που θα έρθει ο κύριος Σεφερλής εδώ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, καλή επιτυχία.

Είναι λίγο περίεργο που θα αποχωριστώ τη Βάνια. Έχουν περάσει πέντε χρόνια, είναι μια καθημερινότητα δικιά μου. Αυτό το κορίτσι το κουβαλάω πολλά χρόνια αλλά, όλοι οι ρόλοι τελειώνουν κάποια στιγμή. Θα κάνω κάποιους άλλους ρόλους. Δε νομίζω να δούμε τη Βάνια σε άλλη εκπομπή, η Βάνια ήταν στο “Καλό μεσημεράκι”», αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου.

Όσον αφορά τώρα αν της έχουν γίνει προτάσεις, είπε: «Ακόμα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ νωρίς άλλωστε. Θα έρθουν πράγματα φαντάζομαι, θέατρο, σήριαλ… Εκτός από σήριαλ, δε θα έκανα κάτι άλλο μόνη μου. Με τον Νίκο θα έκανα και θέατρο αλλά δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που να λέει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί»