Survivor all star: «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης αν...» - "Χείμαρρος" αποκαλύψεων ο Ηλίας Γκότσης

Το νέο βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor all star: «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης αν...» -

Στην Ελλάδα επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης 29/3 ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, μετά την αποβολή τους από το Survivor all star λόγω παραβίασης βασικών κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο.

Μάλιστα, ο νικητής του Survivor 2018 έχει ήδη δημοσιεύσει μερικά βίντεο από τους λογαριασμούς του στα social media, με αφορμή το πλήθος μηνυμάτων που δέχεται από τους διαδικτυακούς του φίλους. Λίγο νωρίτερα, ο Ηλίας μοιράστηκε και άλλα stories μέσα από το Instagram του, προχωρώντας σε μερικές αποκαλύψεις.

Νέες αποκαλύψεις για το Survivor all star από τον Ηλία Γκότση μετά την αποβολή του

«Και έτσι για να το σοβαρέψω κάπως απότομα αλλά, επειδή με ρωτάτε γιατί δεν μιλάω για όλα αυτά που έχουν συμβεί, ο λόγος είναι ότι γενικότερα δεν μου αρέσει να εκθέτω ανθρώπους και αν εγώ και ο Πιλίδης είχαμε αυτή τη διάθεση, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν οι δυο μας σήμερα.

Αυτό που έχει σημασία, όπως έχω ξαναπεί, είναι να προχωράμε. Σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά ακόμα. Όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, γιατί εγώ απ’ ότι έχετε καταλάβει αντέχω γενικότερα ,αλλά επειδή όλα αυτά που ακούγονται στεναχωρούν τους δικούς μου ανθρώπους και είναι καλό καμιά φορά να βγαίνει η αλήθεια και να τη γνωρίζει και ο κόσμος που τοποθετείται», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.

Αυτούς τους παίκτες του παιχνιδιού έσβησε από το instagram

Σύμφωνα με stories της Σούλας Γκλάμορους, ο personal trainer αφαίρεσε από τους διαδικτυακούς τους φίλους τον κολλητό του στη ζούγκλα, Ηλία Μπόγδανο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και την Εύη Σαλταφερίδου που ήταν πολύ καλοί φίλοι εδώ και χρόνια!

Όπως φαίνεται νιώθει αρκετά εκτεθειμένος και σίγουρα αυτό προκύπτει από κάτι που συνέβη στον Άγιο Δομίνικο κι εμείς δεν είδαμε ποτέ. Ίσως βέβαια είδε και τις δηλώσεις που έκαναν την επόμενη μέρα τα συγκεκριμένα παιδιά για το περιστατικό... (δείτε εδώ τι είπε η Εύη).

Ηλίας Γκότσης: Βροχή τα unfollow - Αυτούς τους παίκτες του Survivor All Star έσβησε από το instagram!

Ηλίας Γκότσης: Βροχή τα unfollow - Αυτούς τους παίκτες του Survivor All Star έσβησε από το instagram!

Ηλίας Γκότσης: Βροχή τα unfollow - Αυτούς τους παίκτες του Survivor All Star έσβησε από το instagram!