Ο ένας γέλαγε και ο άλλος απέφευγε τους πάντες - Επέστρεψαν Γκότσης και Πιλίδης στην Ελλάδα μετά το Survivor all star

Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Χαμός έγινε γίνει από όταν πιάστηκαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης στην παραλία του Άγιο Δομίνικου, ο ένας να τρώει και ο άλλος να παίρνει τηλέφωνα, στο Survivor all star. Μετά βέβαια, από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού (δείτε την εδώ) για την αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης, οι δυό τους έπρεπε να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Φέτος οι πάικτες του παιχνιδιού, από τον πρώτο καιρό έχουν ξεκινήσει να κάνουν διάφορες παρανομίες, μια η Δαλάκα με την Ασημίνα, μετά την Μαριαλένα που έβρισκε τον Σάκη κρυφά, στην συνέχεια η Καρολίνα με τον Μάριο και τώρα ο Γκότσης με τον Πιλίδη.

Οι δύο τελευταίοι παίκτες, λοιπόν, έφτασαν πρίν από λίγα λεπτά στην Ελλάδα. Ο Ηλίας Γκότσης από την μία ήταν χαμογελαστός και μετά τις δηλώσεις του (δείτε τες εδώ) εντελώς ανάλαφρος, σε αντίθεση με τον Γιωρίκα Πιλίδη, ο οποίος δεν ήθελε να ασχοληθεί με κανέναν.

Φωτογραφίες από την επιστροφή του Γκότση και του Πιλίδη μετά την αποβολή τους στο Survivor all star

Ο Ηλίας Γκότσης στο αεροδρόμιο
(ndp)

Ο Γιωρίκας Πιλίδης στο αεροδρόμιο
(ndp)

Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Γκότσης

Ο Ηλίας Γκότσης είναι Έλληνας γυμναστής, επιχειρηματίας, παρουσιαστής και το επίκεντρο των τελευταίων ωρών για όσους παρακολουθούν φανατικά το Survivor All Star. O νικητής του 2018, φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό αφού η παραγωγή τον απέβαλε, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω (δείτε εδώ αναλυτικά τι έκανε).

Οι κανόνες του παιχνιδιού, οι απαράβατοι κανόνες του παιχνιδιού είναι δυο και ισχύουν για όλους: Απαγορεύεται η κλοπή φαγητού και η επικοινωνία με τον έξω κόσμο και ο Γκότσης, ξεπέρασε τα όρια!

To 2018, ως νικητής ο Ηλίας είχε καταφέρει να αποσπάσει από τον Ατζούν 100.000 ευρώ συν τα όσα έπαιρνε κάθε εβδομάδα, οπότε το ποσό όπως καταλαβαίνετε συνολικά ήταν αρκετά υψηλό!

Φέτος, δεν το έφτασε σίγουρα, αλλά δεν τα πήγε και καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς πως έκατσε στο παιχνίδι για 11 ολόκληρες εβδομάδες και πήγε 55.000 ευρώ (5.000 ανά εβδομάδα).