Survivor all star: Ο ένας έτρωγε συστηματικά και ο άλλος... - Η απόφαση της παραγωγής για Γκότση & Πιλίδη

Η τελική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ο ένας έτρωγε συστηματικά και ο άλλος... - Η απόφαση της παραγωγής για Γκότση & Πιλίδη

Ντόρος έχει γίνε γύρω από το Survivor all star, καθώς η παραγωγή έπιασε τον Ηλία Γκότση και το Γιωρίκα Πιλίδη στο παιχνίδι σε ''παρανομίες'', που δεν ήταν σύμφωνες με τους κανόνες, που είχε θέση η παραγωγή εξ αρχής.

Σε πρώτο πλάνο λοιπόν, τη Δευτέρα 27/3 ο Γιώργος Λιανός έκανε γνωστό, πως η παραγωγή έχει απομακρύνει τους παίκτες και αναμενόταν να παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον τους στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ την αντίδραση της κοπέλας του Πιλίδη μετά την είδηση της αποβολής του).

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το μέλλον του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor all star

Στη συνέχεια λοιπόν και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού, ο Λιανός έκανε γνωστό, πως ο Πιλίδης είχε επικοινωνία με την Ελλάδα και ο Γκότσης από τη μεριά του ''πιάστηκε'' κατ' εξακολούθησην να τρώει φαγητό.

Έτσι λοιπόν, η παραγωγή αποφάσισε με σκοπό να έχει δίκαιη συμπεριφορά απέναντι σε όλους να αποβάλει και τους δύο και να γυρίσουν στην Ελλάδα μετά από όσα έπραξαν.

Οι αποκαλύψεις του Σοϊλέδη και τη Βρισηίδας για τις παρανομίες στο Survivor

Η αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη τη Δευτέρα 27/3 από το Survivor all star έφερε τα πάνω κάτω τόσο στους παίκτες του Άγιου Δομίνικου, όσο και σε όσους παρακολουθούν το παιχνίδι από την Ελλάδα.

Το twitter έχει πάρει φωτιά με πολλά και διαφορετικά σχόλια βάζοντας στο στόχαστρο την παραγωγή, που φέτος δε σταματάει να κάνει κινήσεις ματ, αποβάλλοντας παίκτες με το παραμικρό - βλέπε Δαλάκα και Ασημίνα.

Ο Tζέιμς Καφετζής, πρώην παίκτης του ριάλιτι θέλησε μέσω twitter λοιπόν να πάρει θέση τονίζοντας, πως δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος, που να μην έχει κλέψει ή πληρώσει με σκοπό να βρει τροφή.

Κάτω από το post του λοιπόν, έγινε το έλα να δεις, αφού σχολίασαν Κάτια Ταραμπανκο και κυρίως Σοϊλεδης και Βρισηίδα με τους 2 να κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο.

Surrvivor 1

Surrvivor 2

Surrvivor 3