Survivor All Star: Οι πρώτες αναρτήσεις του Ηλία Γκότση - Πως έγινε στα αλήθεια το περιστατικό με το φαγητό

Επιστρέφει αυτή την ώρα στην Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Οι πρώτες αναρτήσεις του Ηλία Γκότση - Πως έγινε στα αλήθεια το περιστατικό με το φαγητό

Χαμός επικρατεί από την ημέρα που έγινε γνωστή η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star. Όσον αφορά τον πρώτο, κατηγορήθηκε πως είχε κάνει "συνεργασία" με λόκαλ για να του δίνει φαγητό. Αποτέλεσμα αυτού, να τον διώξει η παραγωγή από το παιχνίδι.

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 28/3 επεισόδιο - που ήταν και το πρώτο μετά την αποβολή τους - όλοι οι παίκτες σχολίασαν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις το περιστατικό, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ξεφτιλίζει τον Ηλία, αφού όπως τον κατηγόρησε του έκανε ψυχολογικό πόλεμο.

Φτάνουν στην Ελλάδα Γκότσης - Πιλίδης

Αυτή την στιγμή οι δυο πρώην παίκτες του Survivor All Star βρίσκονται στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα και ο Ηλίας Γκότσης έκανε μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, αφού δεν τον είδαμε στο επεισόδιο της αποβολής του για να μπορέσει να υποστηρίξει τον εαυτό του.

Δείτε επίσης: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟΨΕ 29/3 - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

«Στο δρόμο για αεροδρόμιο. Πάνε τρεις μήνες. Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει, παρόλα αυτά, αλήθεια το εννοώ ότι νιώθω νικητής γιατί τόση ώρα που διάβαζα τα μηνύματα σας έχω πάρει τεράστια αγάπη. Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι κάποιοι άνθρωποι έχουν κάποιες ιδέες, κάποιες αρχές που πορεύονται και τελειώνουν με αυτές. Εγώ τις υπηρέτησε, τώρα καλώς κακώς είμαι εδώ. Παρόλα αυτά, νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς, δεν κρατάω κακία για κανέναν. Αυτό που θέλω να είναι στους ανθρώπους μου.

Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά υλικά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα. Νομίζω το 23 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων, οπότε νιώθω λίγο πιο "σοφός". Είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά», είπε αρχικά μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια έκανε μια σειρά από διάφορες αναρτήσεις στο προφίλ του, όπως μέσα από το αεροπλάνο με τον Γιωρίκα Πιλίδη στο πλευρό του να σχολιάζουν και να γελάνε

Το χιουμοριστικό βίντεο με το πως έγινε η παράβαση του στο Survivor All Star

Στη συνέχεια ο Ηλίας Γκότσης δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο με το πως έγινε η παράβαση του στο Survivor All Star και συγκεκριμένα η συνεννόηση με τον λόκαλ, αφού όπως έγινε γνωστό δεν ξέρει να μιλάει Αγγλικά.