Survivor All Star spoiler 29/3: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟΨΕ - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Διάσημοι ή μαχητές;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 29/3: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟΨΕ - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Σοκαριστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το Survivor και τους ανθρώπους της παραγωγής από πρόσωπα που έχουν μάλιστα συμμετάσχει στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι αποκαλύφθηκε πρόσφατα). Ωστόσο η ροή του παιχνιδιού συνεχίζει κανονικά και σήμερα, Τετάρτη 29/3, και παρά τα όσα έχουν γίνει Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Το έπαθλο της επικοινωνίας, από πολλούς, έχει χαρακτηριστεί ως το πιο σημαντικό έπαθλο. Η απομόνωση των παικτών τόσο καιρό από την οικογένεια και τους φίλους τους είναι σκληρή κι αυτό το έπαθλο τους δίνει μια ψυχολογική ώθηση και τους κάνει πιο δυνατούς στο να αντιμετωπίσουν όλα αυτά που τους συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Την προηγούμενη εβδομάδα το συγκεκριμένο έπαθλο είχαν την τύχη να το κερδίσουν οι Κόκκινοι κι αν κοιτάξει κανείς πίσω στις προηγούμενες ημέρες θα δει πως οι Μπλε έχουν ήδη 3 ήττες ασυλίας στο ιστορικό τους. Η απουσία του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση (που από ώρα σε ώρα θα πατήσουν το πόδι τους Ελλάδα) είναι κάτι που πραγματικά τους έχει στοιχίσει!

Ωστόσο, παρά τις χαμηλά αγωνιστικές επιδόσεις τους σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι Μπλε θα πεισμώσουν! Το θέλουν πολύ αυτό το έπαθλο και στην τελική θα το κερδίσουν κιόλας!