Survivor All Star: «Άτομα της παραγωγής λένε "ας ψοφίσετε" και βρίζουν σπίτια παικτών!» - Σοκαριστική καταγγελία για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Σκάνδαλο μεγατόνων στη δημοσιότητα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Άτομα της παραγωγής λένε

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, από το πρώτο κιόλας λεπτό, δήλωσε απογοητευμένος από το φετινό ριάλιτι και σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει αδειάζει την ίδια την παραγωγή αυτού! Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα» για τα δεδομένα του ριάλιτι που συζητήθηκε αρκετά (δείτε εδώ τι είχε πει) και τώρα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, με ένα tweet φέρνει σοκαριστικά περιστατικά στο φως της δημοσιότητας!

Κανείς δεν περίμενε να ακούσει για ακραίες συμπεριφορές από άτομα της παραγωγής προς τους παίκτες. Κι όμως, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο ίδιος που έχει ζήσει το παιχνίδι δυο φορές, γίνονται έκτροπα πίσω από τις κάμερες!

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Survivor All Star

«Ας διώξουν και άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών, που λένε ‘ας ψοφήσετε’, λένε ‘πάρτε τον π…λο’ και αλλά πολλά. Εκτός αν μιλάνε έτσι και στην οικογένεια τους! Τα αφεντικά τους είναι ενήμερα βέβαια και οποίος φέρνει αντίσταση από παίκτες πάει σπίτι του», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

Τραγικές ώρες στην παραλία των Μπλε μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη!

Και δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνετε! Η 12η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε τραγικά για την ομάδα των Μπλε, αφού πέραν του ότι έχασαν την πρώτη ασυλία και έριξαν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους, στη συγκεκριμένη περίπτωση την Ελευθερία Ελευθερίου, έμαθαν από τον Γιώργο Λιανό πως ο Ηλίας Γκότσης (δείτε εδώ με πόσα λεφτά έφυγε) και ο Γιώργος Πιλίδης αποβάλλονται λόγω παράβασης κανόνων του ριάλιτι!

Κι εκεί που λες ότι πόσα πια να είναι τα χτυπήματα της μοίρας; Φτάνει! Έρχεται και «κουμπώνει» σε όλα αυτά και η ήττα της δεύτερης ασυλίας! Το βράδυ της Δευτέρας 27/3 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για την δεύτερη ασυλία, πολύ σημαντική για τους μπλε αφού είναι ήδη μείον δυο άτομα στους άντρες, κι όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε πρώτο το Youweekly.gr οι νέοι Μαχητές ξανά έχασαν με αποτέλεσμα να ψηφίσουν ακόμα δυο δικούς τους (δείτε εδώ ποιοι ήταν αυτοί). Απόψε, στην τρίτη ασυλία; Τι θα γίνει; Το Youweekly.gr φυσικά και ξέρει!

Η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο τα τελευταία 24ωρα έχει πάρει φωτιά με τόσες πληροφορίες! Όσον αφορά το αγώνισμα ασυλίας ήταν πολύ ξεκάθαρη! Οι μπλε θα κάνουν τρεις ήττες ενώ οι Κόκκινοι θα είναι φουλ χαλαροί με τις τρεις νίκες στις ασυλίες. Κανένας δικός τους υποψήφιος ενώ οι Μπλε θα πρέπει να ψηφίσουν κι άλλον ή κι άλλους..