Survivor All Star highlights 28/3: Οργή κατά Κατσούλη και Μαριαλένα! Οι κατηγορίες και ο παίκτης που βγήκε στον τάκο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 28/3: Οργή κατά Κατσούλη και Μαριαλένα! Οι κατηγορίες και ο παίκτης που βγήκε στον τάκο

Το βράδυ της Τρίτης 28/3 παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο Survivor All Star μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, λόγω παραβάσεων κανονισμών. Επικρατεί λοιπόν, σάλο, ενώ οι παίκτες "πέταξαν" τα "καρφιά" τους.

Αναλυτικά τα 28/3 highlights του Survivor All Star

«Πέφτω από τα σύννεφα! Μακάρι...» - Φανερά απογοητευμένη με τον Ηλία Γκότση η Εύη

Μια από τις παίκτριες που ήταν φανερά στεναχωρημένη με τις τελευταίες εξελίξεις είναι η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία ήταν πολύ κοντά με τον Ηλία, ενώ παλαιότερα φήμες τους ήθελαν να είναι και ζευγάρι, ωστόσο ποτέ δεν είχαν επιβεβαιωθεί.

Η παίκτρια λοιπόν των νέων Κόκκινων δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο Ηλίας έτρωγε κρυφά τόσο καιρό, ωστόσο δεν την βρίσκει αντίθετη η άποψη της παραγωγής να τον αποβάλλουν από το παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ πέφτω από τα σύννεφα γιατί δεν γνώρισα ότι παίρνει φαγητό. Με στεναχωρεί που λείπει από το παιχνίδι γιατί είχε προοπτικές να πάει μακριά... Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε και έγινε όλο αυτό, μακάρι να μην το είχε κάνει και να ήταν εδώ ακόμα», είπε χαρακτηριστικά η Εύη.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Ντοκουμέντο που «καίει» και τον Σπύρο Μαρτίκα! Επικοινώνησε με την αδερφή του στην Ελλάδα με γράμμα!

«Θέλω να σου δώσω κάτι! Φιλάκια» - Ο Ασημακόπουλος "ξεφτίλισε" τον Γκότση μετά την αποβολή του

Συγκεκριμένα, μετά τις δηλώσεις της Εύης για τον καλό της φίλο Ηλία, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στις κάμερες είπε χαρακτηριστικά:

«Γκότση, νικητή του Survivor 2018, ηγέτη της μπλε ομάδας, νίκαγες και ήσουν φαγωμένος; ε; ε; Γιατί εμένα έβγαζες υποψήφιο κάθε εβδομάδα, έχω βγει 5 φορές στον τάκο εξαιτίας σου! Με είχες κάνει να νιώθω ψυχολογικά χάλια, δεν ήθελες να δέσουμε όλοι σαν ομάδα και να είσαι εσύ ο άρχοντας της παραλίας, ο βασιλιάς της μπλε ομάδας!

Ήσουν πάντα ορεξάτος, έλεγες "ομαδάρα μου" αλλά το δικό σου το στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο, έτσι ξέρω κ εγώ να παίζω, τουλάχιστον να παίζουμε δίκαια αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε πεινάσει Γκότση μου, δεν είχαμε το στομαχάκι μας γεμάτο και πηγαίναμε στον αγώνα και φέρνουμε πόντους. Έτσι ξέρω κι εγώ κι όλοι.

Γκότση μου, ηγέτη μου, νικητή του Survivor 2018, θέλω να σου δώσω κάτι! Φιλάκια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σε σχετικές δηλώσεις φυσικά προχώρησαν και ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης.

«Διέπραξες μια τραγική απάτη! Δεν υπολόγισες όμως...» - "Κόλαφος" ο Μαρτίκας για τον Γκότση

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ανάμεσα στους παίκτες που έκραξαν για τα καλά τον Ηλία, μιας και ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα, είπε χαρακτηριστικά:

«Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της Μπλε ομάδας, έπαιζες φαγωμένος και επιδεικτικά έδειχνες στον κόσμο ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου και φαγωμένος; Δεν τόλμαγες να παίξεις καν με δυνατότερους παίκτες στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει να τρως; Απάτη; Άνθρακας ο θησαυρός είσαι Γκότση μου. Άνθρακας.

Γκότση μου διέπραξες μία σοβαρή απάτη, αλλά δεν υπολόγισες σωστά! Δεν στηρίζεται η απάτη στην ευφυϊα του απατεώνα, στηρίζεται περισσότερο στην ευπιστία του θύματος και τα θύματα στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι συμπαίκτες σου κι εμείς στην τότε Κόκκινη ομάδα.

Διέπραξες μια τραγική απάτη σε ένα παιχνίδι που επιδίωκες να είσαι ίσως κι ένα από τα φαβορί του τίτλου του All Star με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο κι εξαπατώντας κάθε κανόνα του παιχνιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πονάω, πονάω» - Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Τάκη κατά την διάρκεια του αγώνα

Έναν δύσκολο αγώνα είχαν χθες Κόκκινοι και Μπλε όπου απαιτούσε καλή συνεργασία, μιας και έπαιζαν 2 παίκτες από κάθε ομάδα αλλά φυσικά και καλό στόχο στο τέλος.

Όταν ήρθε η σειρά του Τάκη, όμως, ο ίδιος λίγο αφότου ξεκίνησε το run, τραυματίστηκε πολύ άσχημα, καθώς πιάστηκε το χέρι του στο βαρέλι. Αμέσως έπεσε κάτω και ξεκίνησε να φωνάζει ότι πονάει.

Φυσικά, ο αγώνας σταμάτησε επιτόπου και παίκτες και γιατροί έτρεξαν κατευθείαν πάνω του. Ο ίδιος, βέβαια, ήθελε να συνεχίσει να παίζει, ωστόσο η γιατρός το αρνήθηκε μιας και ήταν αναγκαστικά να προχωρήσει σε εξετάσεις.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την τρίτη ασυλία

Τελικά, όμως, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που επικράτησαν και κέρδισαν και τη τελευταία ασυλία και έτσι οι Μπλε θα βρεθούν πάλι στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν δικό τους, επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου οι Μπλε να βγάλουν κι άλλον παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός, αφού καλωσόρισε τις 2 ομάδες, τις ενημέρωσε πως η Μαριαλένα δεν θα είναι παρούσα καθώς είναι αδιάθετη, χωρίς όμως να είναι κάτι σοβαρό. Παρόλα αυτά, ήταν η πρωταγωνίστρια του συμβουλίου, μιας και οι παίκτες συζήτησαν για ακόμη μια φορά το περιστατικό που σημειώθηκε προς το τέλος του αγώνα μεταξύ της ίδιας και του Νίκου Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μπλε δεν ήθελε να μπει στο παιχνίδι γιατί πόναγε το πόδι του, ωστόσο η παίκτρια των Κόκκινων επέμενε να μπει, μιας και είχε το ok από την γιατρό, τονίζοντας πως είναι δικαιολογία και θέλει να το αποφύγει.

Άλλοι συμφώνησαν με τον Νίκο κι άλλοι με την Μαριαλένα, με όλη όμως την Μπλε ομάδα να κάνει λόγο για έπαρση, ειδικά τώρα που βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Σάκη. Σύμφωνοι σε αυτό, είναι και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι έκραξαν για τα καλά το ζευγάρι (δείτε εδώ τα σχόλιά τους).