Survivor: Ντοκουμέντο που «καίει» και τον Σπύρο Μαρτίκα! Επικοινώνησε με την αδερφή του στην Ελλάδα με γράμμα!

Τον βοήθησε άνθρωπος της παραγωγής!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Ντοκουμέντο που «καίει» και τον Σπύρο Μαρτίκα! Επικοινώνησε με την αδερφή του στην Ελλάδα με γράμμα!

Μετά τα όσα έχουν έρθει στο φως για το Survivor All Star και για το πως ο Πιλίδης δίνοντας 300 ευρώ κατάφερε να επικοινωνήσει με άνθρωπό του στην Ελλάδα και για το πως ο Ηλίας Γκότσης έστελνε λίστα σούπερ μάρκετ για να του φέρνουν φαγητό κρυφά (δείτε εδώ όλες τις αποκαλύψεις), άνοιξε ο Ασκός του... Survivor!

Το πρωί της Τρίτης 28/3 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα ήρθε στη δημοσιότητα ένα γράμμα που έστειλε ο Σπύρος Μαρτίκας πέρυσι, στο Survivor 5, στην αδερφή του στην Ελλάδα!

Ένας παίκτης που φέτος δείχνει με το δάχτυλο παίκτες που «έκλεψαν» με βάση τους κανονισμούς του συγκεκριμένου παιχνιδιού φαίνεται πως πέρυσι, στο δικό του πρώτο Survivor έκανε ακριβώς το ίδιο, καταπάτησε τους όρους που του έθεσε η παραγωγή!

Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος, όπως μαρτυρά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, με την βοήθεια ανθρώπου της παραγωγής έγραψε στον πάπυρο που έχουν για τις ψηφοφορίες όσα ήθελε να επικοινωνήσει στην αδερφή του, το έδωσε στο συγκεκριμένο πρόσωπο κι εκείνο με την σειρά του και την βοήθεια του κινητού του παρέδωσε το μήνυμα στον... παραλήπτη του!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που εξετάζει η παραγωγή για παραβίαση κανόνων!

Το γράμμα του Μαρτίκα στην αδερφή του

«Θεοδώρα μου σ' αγαπώ μου λείπετε απίστευτα. Θα μου τους φιλήσεις όλους και τη μαμά και τον μπαμπά! Ο ... που σου στέλνει τώρα είναι ο φύλακας Άγγελος μου εδώ. Αποθήκευσε στα τηλέφωνά μας το τηλέφωνό του. Έχε το νου σου σε παρακαλώ! Είναι τρομερά δύσκολα εδώ! Μια δύσκολη φυλακή πείνας. Να βγάλω πάρτι ένωσης και να φύγω αφού έφτασα μέχρι εδώ. Γράψ' τα όλα και θα μου τα δείξει ο ...! Μίλησε μαζί του, πάρ ' τον αν θες, απάντησέ μου σε όλα σε παρακαλώ», έγραφε χαρακτηριστικά ο Σπύρος!