Survivor All Star: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που εξετάζει η παραγωγή για παραβίαση κανόνων!

Και ναι, είναι αυτός που φαντάζεστε...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που εξετάζει η παραγωγή για παραβίαση κανόνων!

Το πρωί της Τρίτης 28/3 πέρα από τις πληροφορίες που ήρθαν αποκλειστικά στο Youweekly.gr από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο για το ποια ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία (δείτε εδώ) αλλά και για το ποιος είναι ο τέταρτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση την 12η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ) «έσκασε» μια ακόμη είδηση «βόμβα».

Μετά τα όσα έγιναν γνωστό για τις παραβάσεις του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη η παραγωγή έχει βάλει στο μικροσκόπιό της ακόμα έναν παίκτη της Κόκκινης - πλέον - ομάδας που έχει κινήσει κάποιες υποψίες με την συμπεριφορά του! Το όνομά του, μάλιστα, είχε έρθει στο προσκήνιο πριν αποβληθεί η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Τρώει κρυφά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star;

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο και γυρνώντας Ελλάδα έχουν αφήσει ανοιχτά υπονοούμενα προς το πρόσωπό του, όχι ότι απλά τρώει, αλλά ότι έχει απολαύσει ουκ ολίγες φορές μέχρι και μπέργκερ!

Η κάμερα του παιχνιδιού, δε, τον έχει καταγράψει να φεύγει από την καλύβα και να χάνεται στο δάσος τα βράδια που όλοι κοιμούνται (δείτε εδώ το βίντεο). Το γεγονός, επίσης, πως η εξωτερική του εικόνα δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, έχει παραμείνει με μύες και φουσκωμένος ενώ τα κιλά του είναι πάνω κάτω τα ίδια, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της παραγωγής, μιας παραγωγής που φέτος είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε κανέναν να «κλέψει» και τιμωρεί όσους σφάλουν με αποβολή!

Μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν έχει βρεθεί κάτι αλλά οι έρευνες συνεχίζονται κι εδώ θα είμαστε σίγουρα για οποιαδήποτε εξέλιξη!

Να σημειωθεί, επίσης, πως στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 28/3 υπήρξαν υπόνοιες ότι ούτε και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ήρεμος φέτος κι ότι έρχεται μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά!