«Μα ειλικρινά, δεν ντρέπονται;» - Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου "ξεφτίλισε" Μικρούτσικο και Λιάνη

Η ανάρτησή της στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έξω φρενών φαίνεται πως είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την σχέση με την Όλγα Τρέμη σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό (δείτε εδώ) όσο και εκείνες που έκανε ο Γιώργος Λιάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυπριακή τηλεόραση.

Ειδικότερα, η όμορφη ηθοποιός θέλησε να εκφράσει την ενόχλησή της και να δηλώσει κάθετα αντίθετη στον τρόπο με τον οποίο οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στο παρελθόν τους. Έτσι λοιπόν η ίδια προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τα social media όλο νόημα.

Η αιχμηρή ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για Μικρούτσικο - Λιάνη

«Ο Μικρούτσικος (μα πόσο μικρούτσικος) διατείνεται πως ήταν «ο πρώτος της». Ο Λιάνης ξαφνικά άρχισε να εξιστορεί γαργαλιστικές ιστορίες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μέρος του σώματος της. Μα ειλικρινά, δεν ντρέπονται;» έγραψε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο Μικρουτσικος (μα ποσο μικρουτσικος) διατεινεται πως ηταν «ο πρωτος της». Ο Λιανης ξαφνικα αρχισε να εξιστορει...

Posted by Alexandra Paleologou on Wednesday, March 29, 2023

Τι αποκάλυψε ο Λιάνης για την Βουγιουκλάκη και προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Γιώργος Λιάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Τετ α τετ'' με τον ίδιο να παραχωρεί μια εκτενή και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, από την οποία μάλιστα προέκυψαν άγνωστα, ενδιαφέροντα σημεία.

Ένα από αυτά λοιπόν, που προβλήθηκε μεμονωμένα στο Happy Day έχει να κάνει με την ερωτική σχέση, που είχε ο δημοσιογράφος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία μάλιστα το διεκδικούσε με τον τρόπο της, όπως έγινε γνωστό.

Πιο αναλυτικά, ο Λιάνης μπήκε στη διαδικασία να περιγράψει ένα περιστατικό από επίσκεψη στο σπίτι της ηθοποιού, το οποίο εν τέλει είχε κατάληξη, που δε γινόταν να περιγραφεί δημόσια (δείτε άλλη μία αποκάλυψη για άγνωστη σχέση της Αλίκης).

«Δεν ξέρω πως έγινε γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα. Να φανταστείς ότι ετοιμαζόμουν να ζήσω με το παιδί, που περίμενε η γυναίκα μου... Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Όχι κάτι ερωτικό, ερωτικό...Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη...

Με ρώτησε: Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου; Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία.

Μου λέει ''Πάρ' το'' ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε», είπε ο Γιώργος Λιάνης.