Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Σπαταλήθηκες σε κουτσομπολιό της πλάκας...» - Σε δύσκολη θέση η Ελένη Τσολάκη

Η σπόντα για την περίοδο που ήταν σε πάνελ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Σπαταλήθηκες σε κουτσομπολιό της πλάκας...» - Σε δύσκολη θέση η Ελένη Τσολάκη

Το βράδυ της Τετάρτης 29/3 η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show που παίζει με μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια του OPEN μίλησε για όλους και για όλα. Η συζήτηση ωστόσο, επικεντρώθηκε στα επαγγελματικά της.

Μια ερώτηση ωστόσο μεταξύ άλλων που της έκανε ο παρουσιαστής της late night εκπομπής, την έφερε σε δύσκολη θέση, καθώς αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της στην τηλεόρασης, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την εκπομπή στην οποία αναφερόταν.

«Νιώθεις εσύ πολλές φορές ότι είσαι αιχμηρή και μπορεί να πληγώνεις κάποιον με το σχόλιο σου; Ενώ δεν είναι αυτό το στιλ σου. Εσένα σε έχω σαν μια παρουσιάστρια που είσαι , ρε παιδί μου, σαν δροσερό νερό. Στο είχα πει κιόλας. Επειδή είσαι και μια τόσο όμορφη γυναίκα που αυτοσαρκάζεσαι και το έχουμε τόσο ανάγκη , νομίζω ότι σπαταλήθηκες κάποια στιγμή σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας. Μην αρχίσουμε να λέμε, τώρα, πότε. Ενώ είσαι τόσο ωραία παρουσιάστρια, κάνεις ωραίες συνεντεύξεις, κάνεις τα πάντα, όταν μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις να σχολιάζεις ή όταν η παρέα είναι λίγο... Τώρα όχι! Τώρα είναι αλλιώς! Όταν όμως ήσουν σε πάνελ, μπορούσες να παρασυρθείς πολύ εύκολα και να γίνεις αιχμηρή ενώ δεν χρειαζόταν εσύ συγκεκριμένα να το κάνεις», την ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης: «Το έκανε για να προστατέψει την...» - Αποκάλυψη "σεισμός" για την παραίτηση του αρχισυντάκτη της Ελένης Τσολάκη

Η αμηχανία της Ελένης Τσολάκη και η απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Δεν θέλω να δικαιολογείσαι των εαυτό μου και να ξέρεις ότι όλα τα χρόνια στο τέλος της ημέρας, το βράδυ που έπεφτα να κοιμηθώ, πάντα είχα στο μυαλό μου αν έχω πειράξει κάποιον ή αν έχω πει κάτι που αυτόν που αφορούσε και το είδε από το σπίτι μπορεί να αισθάνθηκε άβολα. Γιατί το έχω νιώσει και γω αυτό πάρα πολλές φορές και συνεχίζω και το νιώθω ακόμα και είναι κάτι που δεν θέλω να προκαλώ στους άλλους. Δεν το αναιρώ αυτό που λες. Έχω πάρει πολλές φορές μόνη μου τηλέφωνο να ρωτήσω», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εκείνα τα πρώτα χρόνια, στα οποία φαντάζομαι γιατί τότε μιλάς γιατί τα τελευταία 5 – 6 είμαι σχεδόν μόνη μου, ήταν και λίγο διαφορετικά τα πράγματα στην τηλεόραση».

Δείτε επίσης: "Μετακομίζει" από το OPEN στον ANT1; - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Τσολάκη

Στην συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε για ποια χρονιά μιλάει, καθώς ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει πιο συγκεκριμένος. Η συζήτηση ωστόσο ολοκληρώθηκε κάπου εκεί χωρίς να μιλήσουν για εκπομπές και χρονιές.

«Υπάρχει μια κάστα ανθρώπων στην τηλεόραση που μπορούν να γίνονται, δεν θέλω να πω τη λέξη κακή αν και υπάρχουν κάποιοι που είναι κακοί γιατί είναι κακοί μέσα τους, επί τούτου σκληροί στην κριτική τους αλλά τους πάει και είναι αυτό το μέταλλο τους. Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία που, για να επιβιώσει στην όλη διαδικασία ενός πάνελ, γίνονται σκληροί αλλά δεν το έχει το κάρμα τους», ολοκλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.