«Όταν κάνω delete δεν υπάρχει όπισθεν» - Τα "καρφιά" της Κατιάνας Μπαλανίκα για την κόντρα της με τον Αλέξανδρο Ρήγα

Μία συνεργασία και φιλία που έφτασε στο τέλος της...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν κάνω delete δεν υπάρχει όπισθεν» - Τα

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Έλεος, το βράδυ της Τετάρτης 29/3. Η ίδια, λοιπόν, συζήτησε με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη για πολλά ζητήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις σχετικά με ανθρώπους τους οποίους έχει συνεργαστεί και δεν δίστασε να μιλήσει "ανοιχτά" για τα πρόσωπα με τα οποία έχει κόψει κάθε επαφή.

Ένα από αυτά είναι και ο Αλέξανδρος Ρήγας. Σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε αναλύσει για ποιο λόγο ακριβώς κατέληξαν να βρίσκονται "στα μαχαίρια" (δείτε εδώ όλη την αλήθεια) και αυτή τη φορά δεν θέλει να αναλύσει ξανά το ζήτημα, όμως ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αλλάξει γνώμη, τονίζοντας πως οι σχέσεις τους δεν πρόκειται να φτιάξουν ποτέ, εφόσον εκείνη έχει επιλέξει να τον σβήσει από τον χάρτη.

Το ξεκαθάρισμα της Κατιάνας Μπαλανίκα για τον Αλέξανδρο Ρήγα

«Έγινε delete. Όταν κάνω delete δεν υπάρχει όπισθεν. Όταν απλώς τσακωθώ υπάρχει. Ακόμη κι αν ζητήσει συγγνώμη δεν τον βλέπω», ήταν τα λόγια της.

Ποιος ο λόγος της απουσίας της από την τηλεόραση και το θέατρο;

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/12/22 η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για το πως αποφάσισε να μπει στα νερά της κωμωδίας. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε συγκλονίζει με την αποκάλυψη που είχε κάνει.

«Βρέθηκα στην κωμωδία από το πουθενά. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μού έλεγε “Εσύ Κατιανούλα μου πρέπει να παίζεις Τσέχωφ είσαι για αυτά και αυτά έπαιζα στη σχολή».

«Εγώ θέλω οι άλλοι θέλουν; Δεν μου πρότειναν κάτι. Κάτι έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τις “Σέρρες” αλλά δεν μπορούσα να πάω επειδή είχα μία δυσκολία με το πόδι μου. Μετά από μία ηλικία μας έχουν λίγο…».