«Έφαγε πολύ ξύλο στο καμαρίνι» - Η Κατιάνα Μπαλανίκα "έσπασε" τη σιωπή της για το σκηνικό με τον Γιώργο Μαρίνο

«Είχε διώξει και μια ολόκληρη παρέα, γιατί μου έδωσαν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έφαγε πολύ ξύλο στο καμαρίνι» - Η Κατιάνα Μπαλανίκα

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν η καλεσμένη της βραδιάς την Τετάρτη 29/3 στην εκπομπή του MEGA, Έλεος, και αφού αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Ρήγα πετώντας τα "καρφιά" της για την κόντρα τους και την συνεργασία τους που έληξε άδοξα, αναφέρθηκε σε ένα άλλο πρόσωπο με το οποίο είχε πολύ στενές επαφές, οι οποίες σήμερα έχουν επίσης διακοπεί.

Πρόκειται για τον Γιώργο Μαρίνο, με τον οποίο έχει ζήσει πολύ ακραίες στιγμές, καθώς ζήλευε πολύ και είχε προχωρήσει μέχρι και σε χειροδικία για χάρη της, καθώς δεν ήθελε να την βλέπει με άλλους άντρες. Βέβαια, ήταν πάντα στο πλευρό της, την υποστήριζε και πίστευε σε εκείνη ακόμη κι όταν εκείνη δεν το έκανε.

Η αποκάλυψη της Κατιάνας Μπαλανίκα για τον Γιώργο Μαρίνο

«Περνάγαμε πολύ ωραία και είχε μια ποιότητα άλλη. Εκεί ξεκίνησε, με χίλια ζόρια δηλαδή. Γιατί έβγαινα και τραγούδαγα με πολύ μπάσα φωνή "ο δρόμος είχε την δική του ιστορία" και ο Γιώργος μου έλεγε "όχι σαν φαντάρος". Ώρες ολόκληρες, ξενύχτια μεγάλα για να βγει το θηλυκό, δεν έβγαινε με τίποτα. Το πάλευε, γιατί ήταν σίγουρος ότι μπορούσα», είπε αρχικά για τις σκηνές στην Πλάκα.

Και συμπλήρωσε για εκείνον: «Ήξερα ότι με γούσταραν, αλλά δεν ήταν κάτι που καταλάβαινα ότι το έχω. Δηλαδή ήξερα, αλλά εντάξει, δεν καταλάβαινα γιατί. Δεν θεωρούσα τον εαυτό μου όμορφο. Κάποιος τόλμησε κάποια στιγμή να μου βάλει... φορούσα ένα φουστάνι και έκανα ότι γδύνομαι, δεν γδυνόμουν, αλλά έβαζα το πόδι σε ένα τραπέζι, έκανα ότι βγάζω την κάλτσα, καθόμουν σε ένα άλλο τραπέζι και κάποιος μου έβαλε στο φουστάνι μια γαρδένια. Στράβωσε πάρα πολύ. Έφαγε πολύ ξύλο στο καμαρίνι».

«Γενικά δεν ήθελε τέτοια στο μαγαζί. Είχε διώξει και μια ολόκληρη παρέα, γιατί μου έδωσαν ένα λουλούδι πάνω στη σκηνή», επισήμανε.

Και κατέληξε: «Δεν έχουμε επαφή. Τώρα πια κανείς. Δεν με πονάει. Πιστεύω πως ότι όταν κάποιος αποφασίζει κάτι πρέπει να το σεβαστούμε».