«Είναι κάτι πολύ νωπό...» - Ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους στον αέρα του Breakfast@Star

Όλη η αλήθεια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι κάτι πολύ νωπό...» - Ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους στον αέρα του Breakfast@Star

Από χθες 29/3 κυκλοφορεί η είδηση πως ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε - όπως φαίνεται - οριστικά έπειτα από 8 χρόνια κοινής πορείας. Εδώ και ένα μήνα έχει χαράξει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τα media, παρόλο που δεν έκρυβε τη σχέση του από τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ανακοινώθηκε οριστικά ο χωρισμός Σαμαρά - Ποιμενίδη στο Breakfast@Star

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Χρήστος Ποιμενίδης, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Εκδρομή" που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και η γνωριμία αυτή εξελίχθηκε γρήγορα σε φιλία και στη συνέχεια σε έρωτα. Η συγκατοίκηση έγινε σχετικά γρήγορα στην Κύπρο όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στη σειρά “9 μήνες” και εκείνος στα “Δίδυμα Φεγγάρια”.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσιογράφο της εκπομπής Breakfast@Star το ζευγάρι έχει χωρίσει οριστικά με την είδηση να του την επιβεβαιώνουν πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον (δείτε την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση).

«Το ίδιο όσο αθόρυβα κύλησε η σχέση τους, τόσο αθόρυβα έληξε. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν είμαι μαζί, μίλησε με πρόσωπα από το πολύ στενό περιβάλλον της Ευγενίας. Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο ούτε και οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, είναι συνέχεια στα γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρίνος Βυθούλκας και συνέχισε «Αυτό που γνωρίζω ειναι ότι ο χωρισμός είναι γεγονός, τα παιδιά δεν είναι πλέον μαζί».

«Το αμέσως επόμενο ρεπορτάζ θέλει την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση με τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο (που χώρισε πρόσφατα).Λίγες ώρες μετά την είδηση χωρισμού, έσκασε η είδηση ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής, έχω μιλήσει με ανθρώπους που είναι στο πολύ στενό περιβάλλον των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», αποκάλυψε στη συνέχεια.