Η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια της υγείας του και διαψεύσθηκε άμεσα από το περιβάλλον του

Κατεβαίνει ή όχι τελικά στην πολιτική;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια της υγείας του και διαψεύσθηκε άμεσα από το περιβάλλον του

Την επανεμφάνιση του ξεκινά να κάνει βήμα βήμα ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του και τον έκανε να απέχει από τα επαγγελματικά του δρόμενα (δείτε εδώ τι είχε συμβεί). Ο σπουδαίος τραγουδιστής που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, αναμένεται να κάνει δυναμικό comeback.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και μια είδηση πως κατεβαίνει στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, όπως κυκλοφόρησε κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Θερμαϊκού με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ- Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος». Ο εν λόγω συνδυασμός ανήκει στον νυν Δήμαρχο Θερμαϊκού, που ήταν και αυτός που έκανε γνωστή την είδηση, αναρτώντας φωτογραφίες με τον Βασίλη Καρρά.

«Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα», έγραψε ο κ. Τσαμασλής σε ανάρτηση του στο Facebook.

H διάψευση από το στενό περιβάλλον του Βασίλη Καρρά

Λίγες ώρες όμως, μετά την κυκλοφορία της είδησης και αφού σχολιάστηκε από πολλούς, σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, η εν λόγω είδηση δεν ισχύει. Άνθρωπος από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον του Βασίλη Καρρά, διέψευσε την είδηση, αναφέροντας πως απλά στηρίζει τον κ. Γιώργο Τσαμασλή.