Έτοιμος να ανέβει στις πίστες της νύχτας ο Βασίλης Καρράς - Η τραγουδίστρια που θέλει να συνεργαστεί από Σεπτέμβρη

«Ζήτησε να κάνει μια μεγάλη συναυλία στο εξωτερικό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έτοιμος να ανέβει στις πίστες της νύχτας ο Βασίλης Καρράς - Η τραγουδίστρια που θέλει να συνεργαστεί από Σεπτέμβρη

Ο Βασίλης Καρράς, που τρόμαξε τόσο την οικογένεια του, όσο και τους αγαπημένους του θαυμαστές, με τα νέα για την κατάσταση της υγείας του, που αντιμετώπισε και βρέθηκε στο νοσοκομείο, αποφάσισε να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει όλα αυτά πίσω του.

Πιο συγκεκριμένα, ο λαϊκός τραγουδιστής σύμφωαν με όσα αποκαλύφθηκαν το πρωί της Δευτέρας (27/3) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» αποφάσισε πως από Σεπτέμβρη θέλει να κάνει μια μεγάλη συναυλία, να βγάλει δίσκο και να κάνει μια συνεργασία, που θα συζητηθεί πολύ.

Διαβάστε επίσης: «Ετοιμάζεται για...» - Τα νεότερα για τον Βασίλη Καρρά

Η τραγουδίστρια που θέλει ο Καρράς να τραγουδήσουν μαζί

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, λοιπόν, προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος. Ο στενός φίλος και συνεργάτης του Βασίλη Καρρά ανέφερε ότι ο τραγουδιστής από Σεπτέμβρη ζήτησε να συνεργαστεί με την Δέσποινα Βανδή και να κάνουν μια μεγάλη συναυλία στο εξωτερικό παρέα.

«Είναι πάρα πολύ καλά και θέλει να επιστρέψει! Σχεδιάζουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα για το μέλλον και σύντομα θα ακούσετε και κάτι πολύ καλό. Δύσκολα (για τι πρόβλημα υγείας) είναι λεπτή η κατάσταση, δεν μπορούμε να πούμε μελεπτομέρειες. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι από Σεπτέμβρη ζήτησε να κάνει κάτι πού μεγάλο, μια μεγαλη συναυλία, στο εξωτερικό. Ζήτησε δίπλα του την Δέσποινα την Βανδή, η οποία την αποδέχτηκε», είπε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Τα νεότερα για την περιπέτεια υγείας του

Να υπενθυμίσουμε ότι σε ζωντανή σύνδεση βγήκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25/3 ο γνωστός μάνατζερ Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα νεότερα της υγείας του Βασίλη Καρρά, μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι πλέον καλά στην υγεία του, πως αισθάνεται δυνατός και πως μάλιστα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη νύχτα (δείτε εδώ πόσο αγνώριστος είναι μετά την απώλεια κιλών).

«Ο Βασίλης είναι δάσκαλος, είναι πατέρας, είναι συνεργάτης, είναι όλα για εμάς. Απλά επειδή λείπω στο εξωτερικό δεν ήξερα το πόσο μεγάλη έκταση μπορούσε να πάρει αυτό το θέμα.

Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε με τον Βασίλη, είπαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για το καλό. Δεν ήξερα ότι θα γίνει τόσος ντόρος γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα. Ετοιμάζουμε κάποιες συνεργασίες για το μέλλον, μιλάμε για διάφορα. Αισθάνεται πάρα πολύ καλά ο Βασίλης και θα επιστρέψει στη νύχτα.

Σχεδιάζουμε όμορφα πράγματα, αισθάνεται πάρα πολύ καλά και δυνατός αυτή τη στιγμή, έχει πολλή διάθεση και του λείπει πάρα πολύ να ξαναγυρίσει γιατί αυτή είναι η ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος για την υγεία του Βασίλη Καρρά.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στομάχι, κατά τη διάρκεια εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.