Survivor All Star: «Είναι από δύο στελέχη υψηλόβαθμα...» - Ο Παπαδόπουλος δίνει "στεγνά" την παραγωγή για την συμπεριφορά τους πίσω από τις κάμερες

Η "καταγγελία" του για τον άσχημο τρόπο που τους αντιμετωπίζουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Είναι από δύο στελέχη υψηλόβαθμα...» - Ο Παπαδόπουλος δίνει

Μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη ήταν σαν να άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για το Survivor All Star, καθώς ένας ένας, παίκτες και κοινό, άρχισαν να δημοσιεύουν υλικό και να ξεμπροστιάζουν την παραγωγή, λέγοντας πράγματα που σοκάρουν. Πρόσφατα, για παράδειγμα, κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο φαινόταν πως έδιναν κανονικά φαγητό στους παίκτες, παρόλο που υποτίθεται πως πεινάνε όσο βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Διέρρευσε, όμως, πως υπάρχουν και άνθρωποι της παραγωγής, οι οποίοι φέρεται πως έχουν άσχημη συμπεριφορά απέναντι στους διαγωνιζόμενους και για το φαινόμενο αυτό απάντησε "ανοιχτά" ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος πέρασε δύο φορές από το ριάλιτι, μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star το πρωί της Πέμπτης 30/3 (δείτε εδώ τι συνέβαινε όσο τους κρατούσαν στα πρόχειρα καταλύματα).

Η αποκάλυψη του Κώστα Παπαδόπουλου για την συμπεριφορά της παραγωγής πίσω από τις κάμερες

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η παραγωγή διώχνει όποιον δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους, απάντησε: «Δεν ισχύει. Μήπως αν δεν κάνει καλό ριάλιτι, θέλετε να πείτε; Όποιος δεν κάνει καλό ριάλιτι, δεν κλέβει και τηλεοπτικό χρόνο. Είναι όλοι διαβασμένοι. Όλοι έχουν μπει μέσα και ξέρουν ότι για να προβληθείς και να πάρεις τηλεοπτικό χρόνο πρέπει να κάνεις δράσεις, να είσαι δυναμική προσωπικότητα».

Και στη συνέχεια εξήγησε για τις άσχημες συμπεριφορές των ανθρώπων πίσω από τις κάμερες: «Δεν είναι από όλη την παραγωγή. Είναι από δύο στελέχη υψηλόβαθμα, ένας άντρας και μια γυναίκα, που είναι λογικό ότι για να μπορέσουν να χειριστούν 30 παίκτες θα είναι πάρα πολύ ως άκρως πάρα πολύ αυστηροί. Αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Είναι ψυχολογικό το παιχνίδι, σε πατάνε πάνω στην ψυχολογία και άμα δεν αντέξεις θα φύγεις».

Και ο ίδιος έχει βιώσει αυτές τις συμπεριφορές: «Το τι μου έλεγαν, από εδώ έμπαινε και από' δω έβγαινε. Δεν έδινα τόση σημασία, δεν είμαι τόσο ευαίσθητος όπως κάποιοι παίκτες. "Πονάω, δεν μπορώ να παίξω", “σήκω και φύγε” σου λένε. Το έχω ζήσει κι εγώ. Λέω "πονάει το χέρι μου" και μου είπαν “Δεν αντέχεις; Σήκω και φύγε”, αλλά σας είπα ότι από δω μπαίνει και από δω βγαίνει, γι' αυτό πληρώνομαι».