Μαριέλλα Σαββίδου: «Σεξιστικός εμετούλης το...» - Η ανάρτηση "καρφί" κατά του Σάκη Αρσενίου

Ο κακό χαμός με τις δηλώσεις του τραγουδιστή!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Εδώ και λίγες μόνο μέρες ο Σάκης Αρσενίου μετά τις δηλώσεις του σχετικά με την σύζυγο λαι μητέρα του παιδιού του, Λαμπρινή Πλεύρη, έχει γίνει ο κακός χαμός. Μια θύελλα αντιδράσεων μεταξύ του ζευγαριού και των τηλεοπτικών και όχι μόνο προσώπων έχει ξεκινήσει, με ορισμένους να λένε ότι όλα αυτά είναι παλιομοδίτικα και άλλοι να στηρίζουν τόσο τον τραγουδιστή, όσο και την σύζυγο του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, όλα πήγαν καλά, γεννήσαμε φυσιολογικά, καινούργια ζωή, πρωτόγνωρο συναίσθημα, αλλά όποιος δεν το έχει ζήσει, δε μπορεί να καταλάβει .Είναι πραγματικά καλή μάνα, είναι και μικρή σε ηλικία, αλλά να σου πω την αλήθεια έλεγα, πως θα είναι, πως θα το χειριστεί, αλλά μπράβο της, της δίνω τα εύσημα, είναι σούπερ μαμά.

Καμία σχέση...Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα η πρώτη μας συνάντηση να καταλήξει να κάνουμε οικογένεια. Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου πολύ, έχει και το όνομά του, θα τον βγάλουμε Κωνσταντίνο Εφρέεμ. Θα γίνει του χρόνου πρώτα ο θεός γάμος και βάπτιση. Ήμουν μέσα στον τοκετό ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν βγήκε και τον πήραμε αγκαλιά συγκινήθηκα πολύ.

Είμαι κάθετος σε αυτό, είμαι παλαιών αρχών και τα έχω πει και με τη Λαμπρινή, ότι η γυναίκα μου θέλω και να ξέρει να μαγειρεύει και να ξέρει να σιδερώνει και να ξέρει να πλένει, να ξέρει να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της και το παιδί της ασχέτως αν έχει βοήθεια», είπε ο Σάκης Αρσενίου - δείτε εδώ το απόσπασμα.

Μέσα στους ανθρώπους, που δεν συμφωνούν με τον Σάκη Αρσενίου ήταν και η Μαριέλλα Σαββίδου, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Μαριέλλας Σαββίδου για τον Σάκη Αρσενίου

«Σεξιστικός εμετούλης το 2023 περί καθηκόντων της γυναίκας στο σπίτι #ευχαριστώδενθαπάρουμε», έγραψε στην ανάρτηση της η Μαριέλλα Σαββίδου.

Η ανάρτηση της Μαριέλλας Σαββίδου για τον Αρσενίου