Emilia Vodos: «Η επιλογή μου να την βάλω...» - Οι πρώτες δηλώσεις της για το σκάνδαλο με την γούνα

Όλα όσα είπε στην κάμερα του Alpha!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Emilia Vodos: «Η επιλογή μου να την βάλω...» - Οι πρώτες δηλώσεις της για το σκάνδαλο με την γούνα

Το πρωί της Πέμπτης (30/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Emilia Vodos μετά το σκάνδαλο με την αληθινή γούνα. Μετά την προβολή του επεισοδίου του My Style Rocks, η παίκτρια δέχτηκε δεκάδες μηνύματα, όπως αποκάλυψε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Λάκη Γαβαλά και τα όσα είπε για αυτό το ζήτημα.

«Μια κοπέλα σήμερα, είτε είναι στο My style rocks είτε οπουδήποτε και να είναι και φοράει μία αληθινή γούνα πάει να πει ότι δεν έχει διαβατήριο να πάει στο εξωτερικό και πάει μέχρι την Καστοριά και μόνο. Οι συνθετικές γούνες πλέον είναι καταπληκτικές υπέροχες, ανεξάρτητα αν είναι για την οικολογική καταστροφή ή όχι. Τώρα μία κοπέλα ή οποία κάνει γυρίσματα για να πείσει κάποιον ότι μπορεί να είναι πλούσια, να φοράει γούνα για να πάει σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, το θεωρώ θλιβερό ως concept γενικότερα», ανέφερε αρχικά.

«Τώρα ασχολούμαστε με τη γούνα, μόνο και μόνο για να αξιολογήσουμε μια κοπέλα να πάρει followers; Μια νέα κοπέλα σαν αυτές που κάθονται εκεί, θα έπρεπε να τη ζεσταίνει ένας καλός σύντροφος και όχι μια γούνα, είτε είναι συνθετική είτε είναι αληθινή», ανέφερε στη συνέχεια.

«Θα έπρεπε η παραγωγή να μην επιτρέψει να φοράνε γούνες. Είναι πάρα πολύ απλό. Αν ήμουν εκεί θα της έλεγα “ωραίο το ζώο που φοράτε, ποιο ζώο σας το έκανε δώρο;”», ολοκλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς - δείτε εδώ το βίντεο.

Οι πρώτες δηλώσεις της Emilia Vodos για το σκάνδαλο με την γούνα

«Όπως βλέπετε φοράω και τώρα γούνα, που είμαστε έξω από τα στούντιος. Δεν θέλω να πώ πολλά πράγματα για αυτό το ζήτημα, από εκεί και πέρα δεν θέλω να πω αν το στηρίζω ή όχι και δεν είναι η πρώτη φορά που φόρεσα γούνα στον διαγωνισμό, έτσι. Σε καμία περίπτωση (δεν της είπε κάποιος να το βάλει) οι επιλογές γίνονται από εμάς τις ίδιες. Δεν έχω στυλίστα, αλλά αν είχα θα είχα πέντε γιατι ο ένας δεν μπου φτάνει. Ενώ φαίνεται ο κύριος Κουδουνάρης πιο αυστηρός, αλλά είναι ο κύριος Σκουλός», είπε αρχικά η Emilia Vodos.

«Σίγουρα και εγώ το είδα μετά από το επεισόδιο. Υπήρξε ένα κύμα σχολίων και από εκεί και πέρα δεν πάρω θέση σε αυτό το ζήτημα, ακόμη. Όλα ότι φέρνω όταν λέω ότι είναια πό την οικογένεια μου, είνια από την οικογένεια μου», ανέφερε.