«Δέχτηκα οπαδική επίθεση! Είναι ντροπή να...» - Πυρ και μανία στον αέρα του MEGA η Δανάη Μπάρκα

Το σκηνικό που περιέγραψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δέχτηκα οπαδική επίθεση! Είναι ντροπή να...» - Πυρ και μανία στον αέρα του MEGA η Δανάη Μπάρκα

Μια προσωπική της εμπειρία από το γήπεδο θέλησε να μοιραστεί το πρωί της Πέμπτης 30/3 η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, λίγο μετά την αναφορά της στις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου, όπου όπως είπε η παρουσιάστρια είχε βρεθεί μαζί με την Δέσποινα Καμπούρη στις κερκίδες της ΆΕΚ στηρίζοντας την ομάδα ανδρών βόλεϊ.

Η "επίθεση" που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα όταν βρέθηκε στο γήπεδο

«Πήγαμε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε βόλεϊ, που το αγαπάμε και έχουμε άμεσα και έμμεσα μεγάλη προϊστορία. Επίσης στην ΑΕΚ στην ομάδα βόλεϊ ανδρών παίζει ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης που είναι φίλος μας και ένας ο personal trainer, ο σπουδαιότερος γυμναστής της Ευρώπης, ένας πολύ δικός μας άνθρωπος», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα, χωρίς να αποκαλύπτει το δεύτερο όνομα.

Ωστόσο, τον λόγο πήρε αμέσως η Δέσποινα Καμπούρη, αναφέροντας: «Ο Πάνος Αδαμόπουλος», δηλαδή ο πρώην σύντροφος της Δανάης.

Η παρουσιάστρια λοιπόν συνέχισε λέγοντας: «Πήγαμε εμείς εκεί γιατί ήταν το παιχνίδι για την άνοδο της ομάδας, να πούμε και συγχαρητήρια στα παιδιά της ΑΕΚ που κέρδισαν. Ήμασταν όντως πολύ ήρεμες. Φυσικά πάντα σε μια κερκίδα πορώνεσαι, σ’ αρέσει, αλλά ήμουν διακριτική, πάντα είμαστε ήσυχες. Ωστόσο, αν και θα μπορούσα να το πω, δεν θα το πω-, για μια μίνι οπαδική επίθεση που δέχτηκα. Δεν θέλω να πω γιατί θα δώσω συνέχεια σε πράγματα που δεν θα ήθελα. Ντροπή όμως να συμβαίνουν αυτά, τέλος πάντων...

Ωστόσο αυτό που σχολιάζαμε με την Δέσποινα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι, το πως φέροντας μες το γήπεδο και τι παιδεία δείχνει αυτό.. Να βρίζουν και να υποβιβάζουν τον εαυτό τους και την άλλη ομάδα! Το πως μιλούσαν....», είπε η Δανάη Μπαρκα.