«Δεν θα το βαρύνω να φτάσω στις γυναικοκτονίες...» - Έξαλλη η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA κατά του Σάκη Αρσενίου

«Κατά τη γνώμη μου είναι μία προκλητική δήλωση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα το βαρύνω να φτάσω στις γυναικοκτονίες...» - Έξαλλη η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA κατά του Σάκη Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου, λίγες ημέρες αφότου έγινε μπαμπάς, παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει μία γυναίκα για να είναι μαζί της, τα οποία προφανώς έχει και η δική του, Λαμπρινή Πλεύρη (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλος "σάλος" και να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

Η σύζυγός του, λοιπόν, βγήκε λίγο αργότερα και σε εκπομπή, αλλά και μέσα από τα story της και εξήγησε πως έχει η κατάσταση και πως δεν είναι κάτι που την πιέζει να κάνει, ωστόσο το θέμα προβλήθηκε και στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Πέμπτης 30/3, και η Δανάη Μπάρκα θέλησε να εκφράσει την άποψή της "καταδικάζοντας" τα λόγια του.

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου περί άντρα "παλαιών αρχών"

«Εγώ δεν θα σχολιάσω το μετά. Θα σχολιάσω τη δήλωση του Σάκη Αρσενίου, γιατί τα stories κι εμένα μου φαίνονται μία αμυντική τακτική για να αποδυναμώσει μια ήδη υπάρχουσα, κατά τη γνώμη μου λανθασμένη, δήλωση.

Θα μείνω, όμως, στις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου, γιατί ακριβώς επειδή έχουμε 2023 και επειδή είμαστε 2023 χρόνια και παλεύουμε να γίνεται αυτός ο κόσμος καλύτερος και επειδή ειδικά τα τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που έχουμε περάσει, όλων τα νεύρα είναι κρόσσια, αδιαμφισβήτητα όλων, ακόμα και όσων φαινόμαστε πολύ χαρούμενοι, όταν εκεί έξω υπάρχουν τόσα δράματα και όταν όλοι προσπαθούμε να εξομαλύνουμε καταστάσεις, να καταπατήσουμε την πατριαρχία, που στην ουσία είναι μία συντήρηση παλιών ιδεών, που στηρίζονται και καλλιεργούν εν γενείς φυσικές φθορές ανάμεσα στις γυναίκες και στους άντρες, το οποίο δεν υφίσταται, κατά τη γνώμη μου, με τόσα πράγμα που έχουν συμβεί γύρω μας και δεν θα το βαρύνω να φτάσω στις γυναικοκτονίες, που θα μπορούσα, αν το ενώσω από τη ρίζα του το θέμα, πιστεύω ότι τέτοιες δηλώσεις είναι λογικό να φέρνουν αντιδράσεις.

Είναι υπέροχο τα κορίτσια και τα αγόρια να μπορούν να κάνουν όλες τις δουλειές στα σπίτια τους μόνοι τους. Και οι μεν και οι δε. Είναι υπέροχο που αυτοί οι άνθρωποι είναι ερωτευμένοι και είναι μαζί και μακάρι να κάνουν πάρα πολλά παιδάκια, γιατί είδα και τα post του Σάκη και είναι πολύ ευτυχισμένος, και αφού τα έχουν βρει, να είναι πάντα καλά.

Ωστόσο, όταν είσαι "πρότυπο" για κάποιους ανθρώπους και εν έτει 2023 που έχουν συμβεί 15 γυναικοκτονίες, που οι άντρες θεωρούν τον εαυτό τους καλύτερο και τις γυναίκες υποδεέστερες, ενώ βλέπουμε γύρω μας όλο αυτό να έχει έρθει τούμπα και πια να μην είναι έτσι τα πράγματα, κατά τη γνώμη μου είναι μία προκλητική δήλωση», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως δεν της πέφτει λόγος για το τι συμβαίνει στο σπίτι τους και πως είναι πολύ όμορφο που τα έχουν βρει μεταξύ τους.