«Δεν με βάζει ο Σάκης με το ζόρι να κάνω δουλειές, τα είχαμε συμφωνήσει!» - Η σύζυγος του Αρσενίου ξεσπά

«Για όλους εσάς που λέτε μ@λακίες για τον άντρα μου θα ήθελα να σας πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί του»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν με βάζει ο Σάκης με το ζόρι να κάνω δουλειές, τα είχαμε συμφωνήσει!» - Η σύζυγος του Αρσενίου ξεσπά

Πριν από ένα μήνα το νιόπαντρο ζευγάρι (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο) έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού) και όλες οι πρωινές εκπομπές έστελναν ευχές. Σήμερα, ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη δέχονται ένα απίστευτο κύμα hate μηνυμάτων και... αποφάσισαν να απαντήσουν δημόσια!

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκαν κάποιες δηλώσεις περί γυναικείου φύλου και σωστής γυναίκας και νοικοκυράς που έκανε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Mega Καλημέρα (δείτε τι είπε εδώ). Οι δηλώσεις αυτές την επόμενη μέρα έπαιξαν στην πρωινή εκπομπή Breakfast at Star στην οποία η παρουσιάστρια, Ελένη Χατζίδου, έγινε έξαλλη με τα όσα άκουσε (δείτε εδώ το βίντεο). Η απέναντι εκπομπή από αυτήν, λοιπόν, το Ποιος είναι πρωινιάτικα, έβγαλε με βίντεο κλήση την Λαμπρινή την ώρα που θήλαζε το μωράκι της, δίνοντάς της τον χώρο και τον χρόνο να τοποθετηθεί (δείτε εδώ τι είπε). Τα λόγια της, όμως, δεν φάνηκε να έκαναν καλύτερα τα πράγματα αφού οι αναρτήσεις που ακολούθησαν ύστερα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram δήλωναν ξεκάθαρα πως τα hate comments συνεχίζονται.

Οι νέες αναρτήσεις Λαμπρινής και Σάκη

«Εγώ όπως βλέπετε και να μαγειρεύω μου αρέσει και να ετοιμάζω γλυκάκια και να σιδερώνω και να έχω το σπίτι μου καθαρό, τον άντρα μου, το παιδί μου εκτός αν χαλάμε την πιάτσα γι' αυτό και κράζετε. Για όλους εσάς που λέτε μ@λακίες για τον άντρα μου, που ειλικρινά είναι ο καλύτερος μπαμπάς και σύντροφος διότι και με στηρίζει και με βοηθάει και στις δουλειές κι όπου χρειαστώ, θα ήθελα να σας πω ότι συμφωνώ απόλυτα με την άποψή του, μια γυναίκα πρέπει να γνωρίζει τις βασικές δουλειές του σπιτιού, να καθαρίζει, να μαγειρεύει, να σιδερώνει, ανεξάρτητα από το αν έχει βοήθεια. Πρέπει να γνωρίζει τις βασικές δουλειές. Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε μερικοί και ασχολείστε με εμάς».