Την έβγαλαν στον αέρα την ώρα που θήλαζε το μωρό - Η απάντηση της Πλεύρη μετά τις δηλώσεις του Αρσενίου για τον άντρα "παλαιών αρχών"

«Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Την έβγαλαν στον αέρα την ώρα που θήλαζε το μωρό - Η απάντηση της Πλεύρη μετά τις δηλώσεις του Αρσενίου για τον άντρα

Ο Σάκης Αρσενίου έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη, έφερε στον κόσμο τον γιο τους πριν από λίγες ημέρες και οι τρεις τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μέσα σε όλο αυτό τον ενθουσιασμό όμως, ο τραγουδιστής έκανε κάποιες δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις και αυτές αφορούν τα όσα θέλει να έχει μία γυναίκα για να είναι μαζί της.

«Είμαι κάθετος σε αυτό, είμαι παλαιών αρχών και τα έχω πει και με τη Λαμπρινή, ότι η γυναίκα μου θέλω και να ξέρει να μαγειρεύει και να ξέρει να σιδερώνει και να ξέρει να πλένει, να ξέρει να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της και το παιδί της ασχέτως αν...δείτε εδώ αναλυτικά τη συνέχεια».

Η απάντησή του, λοιπόν, συζητήθηκε έντονα και στο πλατό του OPEN και στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως λογικά ο τρόπος που το είπε ακούστηκε λάθος και όλοι θεωρούν πως απλώς του αρέσει να γνωρίζει πως η γυναίκα του έχει αυτές τις ικανότητες και δεν της απαιτεί (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό μέσα από το μαιευτήριο).

Η απάντηση της Λαμπρινής Πλεύρη μετά τις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου

Πιο κατάλληλη, όμως για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν είναι η ίδια η σύντροφός του, την οποία κάλεσε η Μαρία Αντωνά στον αέρα και μέσω βιντεοκλήσης, εξήγησε τι συμβαίνει και τι είχε συμφωνήσει από την αρχή με τον καλό της. Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη την ώρα θήλαζε και από πίσω ακουγόταν η φωνούλα του μωρού.

Στην ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα, λοιπόν, εάν την βάζει με το ζόρι να κάνει δουλειές και να το περιποιείται, απάντησε: «Όχι, μου αρέσει. Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά. Μου είχε πει "Θέλω να με προσέχεις, να μαγειρεύεις, να ξέρεις όλες τις δουλειές. Εγώ θα σου έχω βοήθεια, απλά θέλω να ξέρεις να τα κάνεις και μόνη σου. Ανεξάρτητα από το αν έχω βοήθεια».

Διαβάστε επίσης: «Έχω νεύρα από το πρωί που το είδα» - Χαμός στο Breakfast@Star με τις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για την σύζυγό του