«Έχω δεχθεί bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου! Για πολλά χρόνια... » - Συγκλονίζει ο Γιώργος Κοψιδάς

«Δεν με έβλεπα όμορφο στον καθρέφτη αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω δεχθεί bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου! Για πολλά χρόνια... » - Συγκλονίζει ο Γιώργος Κοψιδάς

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός λοιπόν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δημιουργία οικογένειας και τον γάμο.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε και για το bullying που έχει δεχθεί και για το πώς έχει στο μυαλό του την ιδανική σύντροφο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει και στο Survivor, το οποίο όμως όπως έχει αποκαλύψει, δεν του άνοιξε καθόλου πόρτες και δεν τον βοήθησε επαγγελματικά (δείτε εδώ τι είχε πει για το παιχνίδι αλλά και για τα χρήματα που είχε κερδίσει).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με την κόρη της πρώην μου, είμαστε σαν οικογένεια. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Έχω συγκατοικήσει 3 φορές. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω παιδί. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά δεν θα σας πω κάτι παραπάνω...

Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου, είναι η τελειομανία μου, με βασανίζει χρόνια. Για το στέρνο μου, δέχομαι κολακευτικά σχόλια. Έχω δεχθεί bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου. Για πολλά χρόνια δεν με έβλεπα όμορφο στον καθρέφτη αλλά στη πορεία, όταν αγάπησα τον εαυτό μου, μού έλεγαν ότι είμαι όμορφος και σταμάτησαν τα κακά σχόλια.

Με φλερτάρουν πολύ συχνά άνδρες και μου στέλνουν μηνύματα στα social. Το έχω το σουξέ μου.

Είχα σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή μου. Γενικά όταν ήμουν μικρός έκανα σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες, τώρα που μεγάλωσα, το αντίθετο. Θέλω η σύντροφός μου ιδανικά να είναι ψηλή και γυμνασμένη. Στη σχέση μου θέλω πλέον να γελάω, να περνάω καλά και να μην υπάρχει μιζέρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς.