Δεν τον αφήνει από την αγκαλιά της - Τρελά ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαϊδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Το νέο τρυφερό στιγμιότυπο του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν τον αφήνει από την αγκαλιά της - Τρελά ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαϊδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει αναντίρρητα η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαϊδη, μιας και βρίσκεται σε μια πολύ ευτυχισμένη σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, γνωστό personal trainer και παίκτη βόλευ.

Το ζευγάρι είναι μήνες μαζί και δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά του, ενώ πολύ συχνά μοιράζονται κοινά τους στιγμιότυπα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Μπορεί να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους, μιας και η Μελίνα σπουδάζει στο Λονδίνο, ωστόσο πάντα στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Αυτό λοιπόν έκανε αυτή τη φορά και η κούκλα 19χρονη, μιας και βρέθηκε στον αγώνα βόλευ που έμπαιζε ο αγαπημένος της, με την ομάδα του, την ΑΕΚ να περνά στην Α1 κατηγορία και να πετυχαίνει τον στόχο της.

Η Μελίνα ήταν λοιπόν στο γήπεδο και μάλιστα φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό και το όνομα του Αλέξανδρου, δεν σταμάτησε να χειροκροτά και να φωνάζει με ντουντούκα (δείτε εδώ το σχετικό στιγμιότυπο). Εκεί βρέθηκαν και η Έλλη Κοκκίνου αλλά και η Δέσποινα Καμπούρη με την Δανάη Μπάρκα, με τις δύο πρώτες προπονούνται μαζί του για να διατηρούνται σε φόρμα.

Αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι Νικολαϊδη - Πολυχρονιάδης

Λίγο πριν τον αγώνα, το ζευγάρι δημοσίευσε άλλη μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι.

Αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι Νικολαϊδη - Πολυχρονιάδης 

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που βρίσκεται πίσω από την σχέση τους

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 η Έλλη Κοκκίνου. Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα πολύ επιτυχημένο προξενιό που έκανε πριν λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την πολύ καλή της φίλη και συνάδελφο, Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όπου η ίδια ήταν αυτή που έκανε το ζευγάρι να έρθουν κοντά, μιας και γυμνάζονται όλοι μαζί στον χώρο του (δείτε εδώ βίντεο).

«Με την Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα και έρχεται και εκείνη», ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Όταν ρωτήθηκε για την γνωριμία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Μελίνα Νικολαϊδη, απάντησε: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω, εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο τον γυμναστή μας. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητάμε».

Για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή: «Αν θες να με ρωτήσεις για δικό μου ζεϊμπέκικο, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν μπορώ να πω. Για εμένα δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο, αλλά έχουν κάνει άλλα».