Στην Βενετία ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η ρομαντική βόλτα με σκάφος στο νησί Λίντο

Μαγικά στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην Βενετία ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η ρομαντική βόλτα με σκάφος στο νησί Λίντο

Μια πολύ όμορφη περίοδος της ζωής του διανύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, μιας και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται σε μια νέα και τρυφερή σχέση.

Αρχικά, ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει τις εμφανίσεις με τον Σάκη Ρουβά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και είναι άκρως επιτυχημένες και φαίνεται πως αυτό το δίδυμο το έχει αγαπήσει για τα καλά ο κόσμος.

Εκτός από αυτό όμως, ο Κωνσταντίνος φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένος. Η τυχερή αυτή τη φορά είναι η Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία βρίσκεται στην ζωή τους τους τελευταίους τρεις μήνες (δείτε εδώ το δώρο που της έκανε). Το ζευγάρι όπως έχει γίνει γνωστό, γνωρίστηκε μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ενώ πριν λίγες ημέρες ταξίδεψαν όλοι μαζί για Τοσκάνη και Φλωρεντία.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος φαίνεται πως επέστρεψε ξανά στην Ιταλία, αυτή τη φορά όμως στη Βενετία, με τον ίδιο να κάνει την εν λόγω αποκάλυψη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι του.

Στην Βενετία ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Συγκεκριμένα, τον είδαμε να οδηγεί σκάφος διασχίζοντας ένα κανάλι της Βενετίας ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το νησί Λίντο.

«Arrivato a Venezia» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του που στα ιταλικά σημαίνει «Έφτασα στη Βενετία».

Ποια είναι η νέα σύντροφός του

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι 24 ετών και σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και είναι Jet Setter.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας, στην Φλωρεντία Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα ήταν μαζί. Παρόλα αυτά προσέχουν πάρα πολύ, για το λόγο αυτό κιόλας δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ήταν μαζί τους στο ταξίδι (δείτε φωτογραφίες).

Επίσης, η Αλεξάνδρα Νίκα είναι και καλή φίλη με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα.

Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε δηλώσεις του μετά την επιστροφή του από την Ρώμη, δήλωσε πως το ταξίδι το έκανε με αντροπαρέα.

«Πρώτο τετραήμερο μετά από 1,5 χρόνο. Πέρασα πολύ ωραία, ξεκουραστήκαμε. Είδαμε νέες εικόνες. Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και από μικρά μας μιλούσαν για αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων.